Eduline combination

Eduline combination

Læring i blokk

Læring av basis- og systemteknologier på tvers av sektorer.

Dine fordeler

  • Tilrettelegging av læring på tvers av sektorer
  • Kombinasjon av forskjellige sektorer med effektiv bruk av plassen
  • Ideelt undervisningssystem for opplæring i basis- og systemteknologier
  • Kombinasjonssystemet for Eduline modular og Eduline system samt ytterligere undervisningsmateriell
Mobilt materiell innen undervisning/opplæring  

Mobilt materiell innen undervisning/opplæring

Eduline combination er et undervisningssystem fra Eduline på tvers av sektorer. Det åpner for kombinert bruk av undervisningsmateriell Eduline modular og Eduline system sammen med ytterligere undervisningsmateriell med samme utforming eller på tvers av sektorer.

I tillegg til opplæring i basis- og systemteknologier på området elektroteknikk og automatisering ved hjelp av Eduline kan man med Mobil Multi Rack også formidle typisk innhold innen elektrisk installasjonsteknikk samt elektropneumatisk innhold. Ved å knytte sammen forskjellige sektorer og teknologier får man bedre transparens og oversikt mellom disiplinene med hensyn til hvilke muligheter som finnes for å komme frem til løsninger.

Muligheten for kombinasjoner og effektiv bruk av plassen tilrettelegger for nettopp de viktigste kompetansemetodene til Industrie 4.0 (faglig, metodisk, sosialt og personlig). Eduline combination er et forhåndstrinn før første trinn i demonstrasjonen av faktiske industrielle prosesser.

Ser det interessant ut?

Er du interessert i produkter i serien Eduline combination? Ta kontakt med oss. Vi tar gjerne en samtale med deg rundt konkrete krav, og utvikler en løsning på bakgrunn av disse.

Produkter – Eduline combination

Klikk på lenken nedenfor for å hente frem samtlige produkter i serien Eduline combination.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00