Skilleforsterkere - MCR-C-UI-UI-DCI - 2810913

MCR-3-veisskilleforsterker, med konfigurerbar inn-/utgang, for galvanisk skille av analogsignaler, prekonfigurert Godkjente signalkombinasjoner, se databladet.

Pris:

Oversikt

Tekniske spesifikasjoner

Godkjennelser

Nedlastinger

Artikkelbeskrivelse

Treveis skilleforsterkeren MCR-C-UI-UI(-450)-DCI(-NC) benyttes til å foreta galvanisk skille og omforme analogsignaler. Den sørger for galvanisk skille av standard analogsignaler. Modulinngang og -utgang forsynes fra nettet galvanisk adskilt via integrerte DC/DC-omformere (treveisskille).
Nødvendig hjelpeenergi signaliseres via en grønn effektlysdiode. Slik blir det helt entydig synlig om hjelpeenergi er tilgjengelig.
MCR-modulen garanterer sikker dekobling av en sensorkrets fra evalueringskretsen, og forhindrer også at flere sensorkretser påvirker hverandre.
Ved hjelp av treveisskillet kan modulene benyttes både på stedet og i nærheten av kontrolleren i forbindelse med signalomforming og for galvanisk skille for lasking av høy lastmotstand.
Signalomformingen foregår via en induktiv overføringsmetode. Et filter som er etterkoblet overføringsenheten forhindrer potensielle støypåvirkninger.

Logo

Forretningsinformasjon

Ordrekode 2810913
Forpakningsenhet 1
Katalogside Side 360 (IF-2009)
Tolltariffnummer 85437090

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

PLCnext Technology

Plattformen for grenseløs automatisering.

PLCnext Technology
Til PLCnext-nettside
  • Opprett PDF
  • Anbefal videre
  • Tilbakemelding

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk