I/O-modul - IB ST 24 DIO 8/8R/3 - 2751849

INTERBUS-ST digital inn-/utgangsmodul, åtte innganger, 24 V DC, åtte rele-vekselkontaktutganger beskyttelsesgrad IP20, består av: Moduldel med skrutilkobling og modulelektronikk

Pris:

Oversikt

Tekniske spesifikasjoner

Tilbehør

Nedlastinger

Artikkelbeskrivelse

INTERBUS-ST digitale inn- og utgangsmoduler
De digitale INTERBUS-inn-/utgangsmodulene har tilkoblingsmuligheter for åtte sensorer og åtte aktuatorer i 3-lederteknikk.
Modulelektronikken er pluggbar. Ved feil forblir den passive basismodulblokken på skinnen, og den aktive elektronikken skiftes ut med få håndgrep.
Modulene er beskyttet mot forveksling av poler og utgangene er sikret mot kortslutning ved hjelp av sikringer. Sikringenes status overvåkes, og styringen mottar informasjon om eventuelle feil.
Kontakten med beskyttelsesjord opprettes direkte når modulene sneppes på monteringsskinnen.
Inn-/utgangs-status-LED og bussdiagnostikkvisninger på oversiden av modulelektronikken gir til enhver tid informasjon om modulens status.
Samtlige moduler kan merkes individuelt på det store, uttrekkbare merkefeltet. Merkingen foretas på innstikkskort, og da for hånd, med plotter eller skriver. I tillegg kan klempunktene merkes individuelt med zackremse.

Dine fordeler

  • 8 digitale innganger
  • Åtte releutganger
  • Tilkobling av sensorer i 3-lederteknikk

Forretningsinformasjon

Ordrekode 2751849
Forpakningsenhet 1
Katalogside Side 249 (C-8-2013)
GTIN 4017918139599
Tolltariffnummer 85389091

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

PLCnext Technology

Plattformen for grenseløs automatisering.

PLCnext Technology
Til PLCnext-nettside
  • Opprett PDF
  • Anbefal videre
  • Tilbakemelding

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk