Busskobler - IBS ST ZF 24 BK RB-T - 2750769

Bildet viser variant IBS ST 24 BK RB-T

INTERBUS-ST-busskobler, 24 V DC, 9-polet, D-SUB med ekstra fjernbusstikk, 9-polet D-SUB, beskyttelsesgrad IP20, består av: Moduldel med fjærkrafttilkobling og modulelektronikk

Pris:

Oversikt

Tekniske spesifikasjoner

Tilbehør

Godkjennelser

Nedlastinger

Artikkelbeskrivelse

INTERBUS-ST-busskoblere med ekstra grensesnitt (buss)
Ved siden av oppbygging av en modulær inn-/utgangsstasjon med ST-moduler, muliggjør busskoblerne med ekstra INTERBUS-grensesnitt tilkobling av enda flere INTERBUS-nettverksdeltakere.
Busskobler IBS ST 24 BK LB-T har et ekstra lokalbussgrensesnitt med 15-polet D-SUB-stikkforbinder. Til dette grensesnittet kan for eksempel inn-/utgangsmodulene i flat form fra PHOENIX CONTACT og frekvensomformere med lokalbussgrensesnitt kobles til.
IBS ST 24 RB-T har en ekstra fjernbusstilkobling. I denne fjernbusstikken kan samtlige apparater med INTERBUS-fjernbussgrensesnitt integreres.
For å integrere INTERBUS-kompatible enheter i et INTERBUS-fiberoptisk nettverk, finnes det inn-/utgangsbusskoblere med ekstra fiberoptiske grensesnitt.
Samtlige INTERBUS-busskoblere muliggjør separat utkobling av de ekstra bussgrensesnittene. De overtar derfor på en pålitelig måte oppgavene til to busskoblere i INTERBUS-systemet og håndteres også tilsvarende i adresselistene og i prosjekteringssoftwaren (CMD).
Viktig: Når bussene som avgrener fra busskoblerne skal bygges opp, må man forsikre seg om at INTERBUS-tilkoblingsmodulene støtter topologien.

Dine fordeler

  • Estra innganger/utganger implementert
  • Kobbertilkobling eller fiberoptisk tilkobling
  • Ekstra remote-/lokalbussmuligheter
  • Fjærkrafttilkobling i innstikksteknikk

Forretningsinformasjon

Ordrekode 2750769
Forpakningsenhet 1 STK
Salgskode 31NCNI -
GTIN 4017918139766
Vekt pr. stk. (ekskl. forpakning) 470,000 g
Tolltariffnummer 85389091
Opprinnelsesland DE (Germany)

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00
  • Opprett PDF
  • Anbefal videre
  • Tilbakemelding

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk