ECO Link - PB ECO LINK - 2741480

PROFIBUS ECO Link, RS-232(V.24)-PROFIBUS-omformer, inklusive software for PC

Pris:

Oversikt

Tekniske spesifikasjoner

Nedlastinger

Artikkelbeskrivelse

PROFIBUS mastersimulator er et enkelt og universelt verktøy for datautveksling med PROFIBUS-slaver fra tilnærmet alle produsenter via PROFIBUS-DP. PROFIBUS mastersimulator kan utveksle data med mange PROFIBUS-slaver også uten GSD-fil, uten typefil og uten PROFIBUS master. Utover det kan PROFIBUS-DP mastersimulator selvsagt også brukes i forbindelse med GSD-filer for å initiere datautvekslingen med PROFIBUS-slaver. PROFIBUS-slaver kan også adresseres. PROFIBUS mastersimulator gjør det også mulig å gjennomsøke en PROFIBUS-streng etter alle tilkoblede deltakere og vise dem i form av en grafikk. Utgangsdata kan overføres konsistent. I steppmodus er det mulig å holde utgangene nøyaktig like lenge som museknappen holdes inne.
Grensesnittomformeren forsynes med spenning via PROFIBUS-grensesnittet. Derfor er den også optimalt egnet for mobil oppbygging med en bærbar PC eller notebook-maskin. Grensesnittomformeren plugges ganske enkelt mellom PROFIBUS og RS 232-forbindelseskabelen. PROFIBUS mastersimulator er en testenhet, henholdsvis et oppstartverktøy for PROFIBUS-slaver, og er ikke egnet til å styre automatiseringsprosesser.
Grensesnittomformeren mellom PC-ens RS 232-grensesnitt og PROFIBUS inngår i leveransen av PROFIBUS mastersimulator. En forbindelsesledning til PC-en følger med, samt selve softwareprogrammet på disketter.

Logo

Forretningsinformasjon

Ordrekode 2741480
Forpakningsenhet 1 STK
Salgskode 31NDI6 -
Katalogside Side 230 (C_6_2017)
GTIN 4017918190859
Vekt pr. stk. (ekskl. forpakning) 50,000 g
Tolltariffnummer 85366990
Opprinnelsesland DE (Germany)

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00
  • Opprett PDF
  • Anbefal videre
  • Tilbakemelding

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk