Desentral I/O-modul - IBS RL 24 DO 8/8-2A-LK-2MBD - 2731827

Bildet viser variant IBS RL 24 DO 8/8-2A-LK-2MBD

Digital utgangsmodul for INTERBUS, fiberoptisk teknikk med 2 Mbaud, med åtte utganger (24 V DC, 2 A), tilkobling av aktuatorene via 5-polede M12-bøssinger, robust metallhus, beskyttelsesgrad IP67

Pris:

Oversikt

Tekniske spesifikasjoner

Tilbehør

Godkjennelser

Nedlastinger

Artikkelbeskrivelse

INTERBUS Ruggedline-modulene står klare til bruk ved de mest røffe omgivelsesbetingelser og der det stilles høye krav til systemdiagnostikken. For å få best mulig tilgjengelighet, er modulene utstyrt med hus i presstøpt sink (IP67). De kan dermed også monteres for eksempel rett i nærheten av sveisetenger.
Hver Ruggedline-modul består av en monteringsplate og en elektronikkmodul. Elektronikkmodulen sneppes på monteringsplaten og festes ved behov med to skruer.
Takket være den utvidede diagnostikken, kan man lokalisere periferifeil på en helt entydig måte. Slik signaliseres for eksempel kortslutninger i sensorforsyningen i grupper på henholdsvis fire innganger. Ved kortslutning på en utgang vises til og med respektive utgang direkte. Informasjonen gjøres tilgjengelig for styringen samtidig som den også vises på modulen.
Ved modulene med kontakt for optiske fibre går evnen til å diagnostisere enda lenger. Ved å ta i bruk den nyeste teknikken for optiske fibre, registreres kvaliteten på overføringsstrekningen, før den reguleres optimalt. Informasjonen er også tilgjengelig både for styringen og på modulen. Disse ekstra egenskapene gjør det mulig å registrere en gradvis reduksjon av overføringsstrekningens kvalitet før feil oppstår og overføringen blir avbrutt.
Ved Ruggedline-modulen kan bussmediet velges. Ved siden av varianter med fiberoptisk ledertilkobling (polymerfiber), finnes det også moduler for applikasjoner med tvunnede ledningspar. Ved å ta i bruk passende pluggadaptere er det til enhver tid mulig å skifte bussmediet fra FO-installering til et kobbermedium.
Bussen kobles til via IP67-fordelingsplugger. Den fører både bussignalet og forsyningen til modulene. For å oppnå en enkel konfigurering, kobles forsyningskabelen via QUICKON-hurtigkoblingsteknikk og den fiberoptiske lederen til pluggen ved hjelp av et enkelt kutte- og monteringsverktøy, uten ekstra polering.

Dine fordeler

  • Robust metallhus
  • Mange diagnostikkfunksjoner
  • M12-pluggforbinder for periferi
  • Ruggedline-pluggforbindere for INTERBUS, etter ønske med optiske fibre eller tvunnet ledningspar og forsyningsspenning
Logo

Forretningsinformasjon

Ordrekode 2731827
Forpakningsenhet 1 STK
Salgskode 31NDNI -
GTIN 4017918187101
Vekt pr. stk. (ekskl. forpakning) 810,000 g
Tolltariffnummer 85389091
Opprinnelsesland DE (Germany)

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00
  • Opprett PDF
  • Anbefal videre
  • Tilbakemelding

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk