Tilkoblingsmodul - IBS ISA SC/486DX/I-T - 2723945

Tilkoblingsmodul med koprosessor, med potensialskille, inkl. driversoftware og brukermanual på CD

Pris:

Oversikt

Tekniske spesifikasjoner

Tilbehør

Nedlastinger

Artikkelbeskrivelse

INTERBUS koprosessorkort i generasjon 4
IBS ISA SC/486DX/I-T er en ytelsessterk PC-tilkoblingsmodul for INTERBUS ved høynivåspråkprogrammering av betjenings-PC-er i maskiner og anlegg. Styrings- og automatiseringsprogrammene kjører på koprosessoren til IBS ISA SC/486DX/I-T. PC-systemet er dermed klart til visualiseringen av prosessignalene og prosessparameterene, som er koblet til via INTERBUS.
For koprosessoren til IBS ISA SC/486DX/I-T brukes PC/104-standarden, som er tilgjengelig over hele verden, som pluggbart Embedded-PC-kort. Styringsprogrammet programmeres med standard-compilere, som for eksempel Borland C eller Microsoft C. Programmene utvikles og testes på host-en og lastes til slutt ned til koprosessorkortet.
For DOS-operativsystemet og applikasjonen finnes 8 MByte IDE Flash som lokal stasjon. For runtime kan applikasjonen bruke 640 kByte av DOS-operativsystemet. Applikasjonen kan programmeres med det praktiske høynivåspråkgrensesnittet HLI.
Spenningen tilføres vanligvis via en host. For å tilføre spenning uavhengig av host-en, finnes det en ekstern 5 V-kontakt. Hvis tilførselen av spenning til host-en skulle svikte, får dette derfor ingen innflytelse på driften av IBS ISA SC/486DX/I-T, tilkoblet INTERBUS eller styringsprogrammet som kjører på koprosessoren.
Som tilbehør kan en monterings-strømforsyningsenhet bestilles for PC ISA-slot (24 V IN/5 V OUT) IBS PC EXT PS/24DC/FIL.

Logo Logo

Forretningsinformasjon

Ordrekode 2723945
Forpakningsenhet 1
GTIN 4017918154134
Tolltariffnummer 84733020

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

PLCnext Technology

Plattformen for grenseløs automatisering.

PLCnext Technology
Til PLCnext-nettside
  • Opprett PDF
  • Anbefal videre
  • Tilbakemelding

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk