Tilkoblingsmodul - IBS ISA RI/I-T - 2723071

Slave-tilkoblingsmodul for ISA-buss, med kobbertilkobling

Pris:

Oversikt

Tekniske spesifikasjoner

Tilbehør

Nedlastinger

Artikkelbeskrivelse

INTERBUS-slave-tilkoblingsmoduler for PC-er
Slave-tilkoblingsmodulen er et intelligent PC-kort. Den integrerer en PC i et INTERBUS-system på et vilkårlig sted. Slik kan man f.eks. bygge opp ytelsessterke visualiseringsstasjoner som gir tilgang til data på INTERBUS-systemet og styringen helt uavhengig av stedet.
I en PC kan opptil fire komponentgrupper installeres samtidig, slik at en visualisering hhv. overvåking av flere INTERBUS-linjer er mulig på én og samme PC. For uavhengig drift i en PC som er koblet ut, kan en ekstern spenningsforsyning brukes (5 V).
Antall data-Words som slave-tilkoblingsmodulene bruker i INTERBUS-systemet, kan stilles inn mellom 1 og 16 data-Words. Ved siden av en fritt konfigurerbar, rask I/O-kanal for utvalgte, tidskritiske data, støttes også INTERBUS-parameterkanalen (PCP). Med parameterkanalen får man tilgang til større datablokker, alt etter behov, som for eksempel syklisk lesing av hele styringens I/O-bilde.
Med hensyn til funksjoner er drivergrensesnittene kompatible med INTERBUS-PC-tilkoblingsmodulene i generasjon 4, som IBS PC ISA SC/I-T. Tilkoblingsmodulen kan programmeres i høynivåspråk via grensesnittet DDI. Driver for Windows NT og DOS er å få.
Datautveksling via OPC støttes fra OPC-serverversjon 2.0 (2729127 IBS OPC-server).
Som tilbehør kan en monterings-strømforsyningsenhet bestilles for PC ISA-slot (24 V IN/5 V OUT) IBS PC EXT PS/24DC/FIL.

Logo Logo

Forretningsinformasjon

Ordrekode 2723071
Forpakningsenhet 1
GTIN 4017918155797
Tolltariffnummer 84733020

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

PLCnext Technology

Plattformen for grenseløs automatisering.

PLCnext Technology
Til PLCnext-nettside
  • Opprett PDF
  • Anbefal videre
  • Tilbakemelding

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk