Tilkoblingsmodul - IBS GE 90-70 SC/I-T - 2722849

Ingen tilgjengelige bilder

Tilkoblingsmodul, med potensialskille for GE-Fanuc-styringer i serien 90-70®

Pris:

Oversikt

Tekniske spesifikasjoner

Tilbehør

Nedlastinger

Artikkelbeskrivelse

INTERBUS-tilkoblingsmoduler for GE-Fanuc-styringer i serien 90-70
Med INTERBUS-tilkoblingsmodulen IBS GE 90-70 SC/I-T kan INTERBUS-systemet kobles til GE Fanuc-styringene i serien 90-70.
Med GE 90-70 SC kan brukeren tilordne desentrale I/O-moduler via INTERBUS der de trengs i applikasjonen.
Koblingen mellom GE Fanuc-styringen og INTERBUS-tilkoblingsmodulen opprettes direkte via standard P1-systempluggen til styringens VMEbus-kompatible backplane. I forbindelse med datautvekslingen mellom INTERBUS og styringen har tilkoblingsmodulen et datavindu på 256 kByte.
Fleksibilitet i ordets rette forstand står også i forgrunnen når det gjelder diagnostikkmulighetene til INTERBUS-tilkoblingsmodulene. INTERBUS-systemdiagnostikken er selvsagt tilgjengelig fra brukerprogrammet via software. Slik får man en visning via standard visualiseringssoftware som er så nærme applikasjonen som mulig. I tillegg finnes det en visuell diagnostikk på stedet for service- og vedlikeholdsarbeid.
Den anleggsspesifikke parametriseringen av INTERBUS-systemet eller tilkoblingsmodulen kan lagres i et pluggbart parametriseringsminne i PCMCIA-format sentralt på tilkoblingsmodulen.
For å opprette parameterdataene under operativsystemet Windows kan den praktiske INTERBUS-softwaren IBS CMD SWT G4 brukes. Den universelle softwaren IBS CMD SWT G4 har, i tillegg til parametrisering, konfigurering og anleggsdiagnostikk, også en diagnostikk av enkelte deltakere samt diagnostikk av hele INTERBUS-systemet. Ved anleggsdrift kan utover dette periferitilstanden til tilkoblede INTERBUS-deltakere visualiseres.

Forretningsinformasjon

Ordrekode 2722849
Forpakningsenhet 1
GTIN 4017918141196
Tolltariffnummer 85389091

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00
  • Opprett PDF
  • Anbefal videre
  • Tilbakemelding

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk