Software - IBS CMD SWT G4 UPD - 2721523

Nettverkskonfigurasjonssoftware-oppdatering for INTERBUS i generasjon 4

Pris:

Oversikt

Tekniske spesifikasjoner

Tilbehør

Nedlastinger

Artikkelbeskrivelse

Et bussystem til åpne og fleksible styrearkitekturer må, på grunn av nødvendig produsentnøytralitet, også tilby brukeren et konsept som gir en enhetlig og først og fremst produsentnøytral håndtering og diagnostikk av systemet. For INTERBUS er prosjekterings-, idriftsettelses- og diagnostikkprogrammet CMD (Configuration Monitoring Diagnostics) utviklet. Programmets mest vesentlige egenskaper er at det fungerer uavhengig av styresystemet som benyttes og at det er fleksibelt med hensyn til programutvidelser, nye funksjoner og tjenesteprogrammer. Blant annet DRIVECOM-brukergruppen tilbyr tjenesteprogrammer for parametrisering av drivenheter etter DRIVECOM-profilen.
For å imøtekomme brukernes behov flyter vår INTERBUS-kunnskap videre inn i denne programvaren.
CMD til alle faser:
CMD er et hjelpemiddel som kan benyttes gjennom hele livssyklusen til et anlegg, fra planlegging, prosjektering og idriftsettelse og helt til overvåking av driften og diagnostikk ved service. For brukeren innebærer det kostnader og arbeid i forbindelse med innføring i flere programvareverktøyer.
Med programmet CMD kan brukeren fastsette INTERBUS-anleggskonfigurasjonen i prosjekteringsfasen. Styreprogrammet skal på et senere tidspunkt få tilgang til de desentrale I/O-ene via logiske adresser eller variabler, og disse kan tilordnes I/O-punktene.
Ved idriftsettelse kan det foretas en funksjonstest av delanlegg ved hjelp av en integrert monitorfunksjon.
Diagnostikkfunksjonene gir til enhver tid detaljert informasjon om busstilstanden, eventuelle årsaker til feil og forslag til utbedring.
CMD for operativsystemer som er etablert over hele verden:
CMD kan kjøre under Windows-operativsystemer for standard-PC-systemer (Windows® NT 4.0 SP6, Windows® 2000, Windows® XP). På grunn av det kjente grensesnittet er innføringen i betjeningen av programmet og dermed betjeningen av hele INTERBUS-systemet både enkelt og sikkert.
Programmet CMD G4 er ikke frigitt for operativsystemer fra Windows 7 og senere. Etterfølgerprogrammet Config+, derimot, støtter også dagens og fremtidige operativsystemer.

Logo Logo

Forretningsinformasjon

Ordrekode 2721523
Forpakningsenhet 1 STK
Rabattgruppe 31NDR -
GTIN 4017918367671
Vekt pr. stk. (ekskl. forpakning) 249,200 g

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

PLCnext Technology

Plattformen for grenseløs automatisering.

PLCnext Technology
Til PLCnext-nettside
  • Opprett PDF
  • Anbefal videre
  • Tilbakemelding

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk