Tilkoblingsmodul - IBS PLC5 DSC/I-T - 2719027

Tilkoblingsmodul for Allen-Bradley PLC ® 5-styringer, med potensialskille

Pris:

Oversikt

Tekniske spesifikasjoner

Tilbehør

Nedlastinger

Artikkelbeskrivelse

INTERBUS-tilkoblingsmoduler for Allen-Bradley PLC 5-styringer
INTERBUS-tilkoblingsmodul IBS PLC5 DSC/I-T gjør det mulig å koble INTERBUS-systemet til Allen-Bradley-PLC5-styringer med CPU-typer 5/11, 5/20, 5/30, 5/40, 5/60, 5/80 samt alle varianter (f.eks. Ethernet) av disse typene.
Tilkoblingsmodulen kobles til styringen via Allen-Bradley-I/O-bussen. Den fungerer som en systemegen inn-/utgangsmodul med variabelt adresseområde. Man får dermed direkte tilgang til dataene i INTERBUS-feltutstyret. Dataene overføres til styringens minneområde via blokkoverføringskommandoer.
INTERBUS-systemet aktiveres automatisk eller via brukerprogrammet. For dette formålet lagres en anleggsspesifikk parametrisering av INTERBUS-systemet, og tilkoblingsmodulen lagres sentralt på modulen i et pluggbart parametriseringsminne.
Software IBS CMD SWT G4 kan brukes for å opprette parameterdata.
IBS CMD SWT G4, som er en software som går på tvers av systemene, har i tillegg til parametrisering, konfigurering og anleggsdiagnostikk, også diagnostikk av enkelte deltakere samt diagnostikk av hele INTERBUS-systemet. Ved anleggsdrift kan utover dette periferitilstanden til tilkoblede INTERBUS-deltakere vises.
For å vise den store INTERBUS-systemdiagnostikken, har IBS PLC5 DSC et brukerorientert LC-display som drifts- og feiltilstander vises på i klartekst. Den direkte visningen av meldingene bidrar til å forkorte oppstart- og stillstandstidene og øker dermed også anleggets tilgjengelighet. LC-displayet betjenes på en enkel og brukervennlig måte via knappefeltet på frontåpningen.

Logo

Forretningsinformasjon

Ordrekode 2719027
Forpakningsenhet 1
GTIN 4017918132248
Tolltariffnummer 85389091

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

PLCnext Technology

Plattformen for grenseløs automatisering.

PLCnext Technology
Til PLCnext-nettside
  • Opprett PDF
  • Anbefal videre
  • Tilbakemelding

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk