Lisens - FL MGUARD LIC CIM - 2701083

Lisens for aktivering av CIFS Integrity Monitoring (CIM) på en FL MGUARD

Pris:

Oversikt

Tekniske spesifikasjoner

Nedlastinger

Artikkelbeskrivelse

CIM – industriegnet virusbeskyttelse

CIFS Integrity Monitoring, forkortet CIM, er en industriegnet antivirussensor fra Phoenix Contact. CIM oppdager om Windows-baserte systemer som styringer, operatørenheter eller PC-er er manipulert, for eksempel som følge av ondartet programvare, uten at virusmønstre må lastes.

Hvor benyttes CIM?
CIM benyttes hovedsakelig for å sikre såkalte Non-Patchable-systemer. Non-Patchable-systemer er vanligvis Windows-baserte systemer som har en eller flere av følgende egenskaper:

■ Systemet har et eldre operativsystem, for eksempel Windows 2000 eller eldre, som Microsoft ikke lenger har noen Security Patches til.
■ Systemer som ikke kan endres fordi statusen ved levering ble sertifisert av produsenten eller av en myndighet. Hvis programvaren endres, for eksempel ved at operativsystemet oppdateres, ville garantien eller godkjennelsen fra myndighetene opphøre.
■ Systemer som på grunn av tidskritiske industrielle anvendelser ikke kan utstyres med en virusskanner, for eksempel for å oppnå sanntidsegnethet. Eller hvis oppdatering av virusmønstre ikke er mulig fordi Internettforbindelse ikke er tilgjengelig.
■ Systemer som bevisst ikke er utstyrt med virusskannere eller IDS/IPS (Intrusion Detection System, Intrusion-Prevention-System) fordi hele anvendelsen ville ha blitt satt ut av drift også ved falsk alarm.
■ Systemer som ikke har brukere med nødvendig knowhow for å installere virusskannere eller IDS/IPS uten at systemet påvirkes i negativ forstand.
Non-Patchable-systemer finnes i forskjellige industrielle områder. For eksempel ved analysesystemer innen kjemi- og farmaindustrien, ved produksjon av kollisjonsputer i bilindustrien og også i produksjoner med PC-baserte styringer.

Dine fordeler

  • Integritetskontroll av Windows-systemer

Forretningsinformasjon

Ordrekode 2701083
Forpakningsenhet 1 STK
Rabattgruppe 31NDN3 -
Katalogside Side 433 (C_6_2017)
GTIN 4046356696791
Vekt pr. stk. (ekskl. forpakning) 21,240 g
Tolltariffnummer 39191080
Opprinnelsesland DE (Germany)

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00
  • Opprett PDF
  • Anbefal videre
  • Tilbakemelding

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk