Ruter - FL MGUARD SMART2 - 2700640

Ruter med intelligent brannmur, opptil 99 Mbit/s datagjennomgang (Wire Speed Performance), Stateful Inspection brannmur for optimal sikkerhet og meget enkel konfigurering.

Pris:

Oversikt

Tekniske spesifikasjoner

Tilbehør

Godkjennelser

Nedlastinger

Artikkelbeskrivelse

Liten
mMGUARD smart fra Innominate overbeviser med sin optimale sikkerhet og ytelse på minimal plass. Aldri har det vært enklere å beskytte bedriftskritiske datamaskiner, maskiner eller andre IP-forbindelser pålitelig og sikkert mot angrep.

Sterk
Security Appliance mGuard kombinerer den ytterst kraftige mGuard hardwareplattformen med den velprøvde mGuard-firmwaren. Med utgangspunkt i en herdet Embedded Linux fra Innominate integrerer denne kombinasjonen fire sikkerhetskomponenter som er tilpasset hverandre: en toveis Stateful-brannmur, en fleksibel NAT-ruter samt en industriegnet beskyttelse mot skadelig software (ekstra).

Smart
Det robuste huset og den ukompliserte strømforsyningen via en hvilken som helst USB-port gjør mGUARD smart perfekt for mobil sikring av bedriftskritiske ressurser. Endringer med hensyn til monteringsplass og infrastruktur går både raskt og rimelig.

Sluttpunktsikkerhet
mGuard smart er meget godt egnet for mobil og stasjonær sikring av arbeidsplasser og produksjonsnære omgivelser med få krav til industriell herding.

Dine fordeler

  • Forsyning via USB

Forretningsinformasjon

Ordrekode 2700640
Forpakningsenhet 1 STK
Salgskode 31NDN3 -
Katalogside Side 438 (C_6_2017)
GTIN 4046356613842
Vekt pr. stk. (ekskl. forpakning) 185,200 g
Tolltariffnummer 85176200
Opprinnelsesland DE (Germany)

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00
  • Opprett PDF
  • Anbefal videre
  • Tilbakemelding

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk