Ruter - FL MGUARD SMART2 VPN - 2700639

Ruter med intelligent brannmur, opptil 99 Mbit/s datagjennomgang (Wire Speed Performance), Stateful Inspection brannmur for optimal sikkerhet og meget enkel konfigurering. VPN i henhold til IPsec-standard, maskinvarekryptering med opptil 35 Mbit/s

Pris:

Oversikt

Tekniske spesifikasjoner

Tilbehør

Godkjennelser

Nedlastinger

Artikkelbeskrivelse

Liten
mMGUARD smart fra Innominate overbeviser med sin optimale sikkerhet og ytelse på minimal plass. Aldri har det vært enklere å beskytte bedriftskritiske datamaskiner, maskiner eller andre IP-forbindelser pålitelig og sikkert mot angrep.

Sterk
Security Appliance mGuard kombinerer den ytterst kraftige mGuard hardwareplattformen med den velprøvde mGuard-firmwaren. Med utgangspunkt i en herdet Embedded Linux fra Innominate integrerer denne kombinasjonen fire sikkerhetskomponenter som er tilpasset hverandre: en toveis Stateful-brannmur, en fleksibel NAT-ruter, en meget sikker VPD-gateway samt en industriegnet beskyttelse mot skadelig software (ekstra).

Smart
Det robuste huset og den ukompliserte strømforsyningen via en hvilken som helst USB-port gjør mGUARD smart perfekt for mobil sikring av bedriftskritiske ressurser. Endringer med hensyn til monteringsplass og infrastruktur går både raskt og rimelig.

Sluttpunktsikkerhet
mGuard smart er meget godt egnet for mobil og stasjonær sikring av arbeidsplasser og produksjonsnære omgivelser med få krav til industriell herding. Som sikker brannmur mellom kontor- og produksjonsnettverk, som fjernvedlikeholdsklient eller som security-ruter for mindre arbeidsgrupper.

Pålitelig fjernvedlikehold
For softwareuavhengig fjernvedlikehold kan mGuard smart brukes som mobil VPN-klient og som midlertidig integrering av VPN for å oppnå sikkert fjernvedlikehold av maskiner via IPsec-kodede VPN-tunneler. Den er helt ideell innenfor mellomstor maskin- og anleggsteknikk, og da som prisgunstig teleservice-infrastruktur for implementering av maskiner, styringer eller for mobile teknikere.

Dine fordeler

  • VPN-modul for mobil bruk

Forretningsinformasjon

Ordrekode 2700639
Forpakningsenhet 1 STK
Merknad Ordrerelatert artikkel (ingen retur)
Katalogside Side 438 (C-6-2017)
GTIN 4046356616591
Vekt pr. stk. (ekskl. forpakning) 160,000 g
Tolltariffnummer 85176200
Opprinnelsesland DE (Germany)

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00
  • Opprett PDF
  • Anbefal videre
  • Tilbakemelding

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk