Funksjonsblokk - POWERWORX - 2400394

POWERWORX inneholder programvarebiblioteker som utvider styreteknikken fra Phoenix Contact med bransjespesifikke funksjonsblokker for vanlig måleutstyr på lav- og mellomspenningsnettet. Bruksområder er eksempelvis intelligente lokalnettstasjoner og virtuelle kraftverk. En PC WORX PRO fullversjon og lisenser til Resy+ biblioteker kreves. Funksjonsblokkenes nedlasting er tilgjengelig.

Pris:

Oversikt

Tekniske spesifikasjoner

Tilbehør

Nedlastinger

Artikkelbeskrivelse

POWERWORX åpner for en enkel overføring av alle relevante måleverdier på lav- og mellomspenningsnettet ved hjelp av forprogrammerte funksjonsblokker for vanlig måleutstyr. Informasjon som kortslutningsmeldinger, måleverdier og hendelser registreres helt enkelt og overføres til kontrollrommet. Kommunikasjon på tvers av produsenter og standardisert kommunikasjonsprotokoll åpner for sikker datakommunikasjon med nettoperatøren. Første skritt er tatt i retning intelligent nettverk.

Forretningsinformasjon

Ordrekode 2400394
Forpakningsenhet 1
GTIN 4055626027425

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00
  • Opprett PDF
  • Anbefal videre
  • Tilbakemelding

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk