Opprett en konto hos Phoenix Contact!

Fyll ut registreringsskjemaet og dra nytte av alle fordelene som en konto hos Phoenix Contact innebærer:

 

  • Lagre kombinasjoner permanent – inklusiv funksjoner som huskeliste,
    produktsammenligning og forespørsel
  • Mer informasjon i form av ytterligere nedlastingsmuligheter, for eksempel CAD-filer
  • Større oversikt takket være individuelle onlinetjenester, f.eks. sporing av ordre

 

Registrering på vår nettside

Vår nettside inneholder servicetjenester, for eksempel permanent lagring av huskeliste og produktsammenligninger eller forespørsler og lagring av tilbud, som du bare kan benytte deg av dersom du på forhånd er registrert med dine personlige data. For å foreta registrering kreves minst én gyldig e-postadresse og navnet ditt. Du kan også sende deg mer informasjon om deg selv (tiltale, firma, hvis kjent: Ditt kundenummer hos oss, postadresse, telefonnummer). Mange av disse dataene er helt nødvendige for å få tilgang til utvidede servicetjenester på vår nettside, for eksempel for å foreta onlinebestilling via vår e-shop. For å aktivere disse servicetjenestene tar vi likevel alltid kontakt med deg på forhånd. Informasjonen du har angitt ved bestilling, benytter vi også for å etablere personlig kontakt etter påmeldingen i portalen samt eventuelt for reklameformål hos Phoenix Contact, for eksempel for å oppdatere vår kundedatabase eller informere deg om våre produkter og tjenesteytelser. På et hvilket som helst tidspunkt kan du velge å ikke samtykke i at dine data lagres, ei heller at de brukes for å sende deg informasjon i form av reklame. I den forbindelse sender du bare en e-post til eshopnorge@phoenixcontact.com der du kort beskriver hva det gjelder. Denne e-postadressen kan du også bruke hvis du ønsker å slette kontoen komplett.

Hva skjer videre?

Når du har sendt inn skjemaet, sender vi deg en lenke via e-post. Den leder deg til en side der du kan angi passordet ditt. Du har deretter tilgang til området "Min Phoenix Contact". For å logge deg inn er brukernavnet ditt det samme som e-postadressen din.

Dine personlige data

-

Flere onlinetjenester

Som kunde hos Phoenix Contact kan du benytte følgende onlinetjenester. Disse hjelper deg gjennom anskaffelsesprosessen. Merk av tjenester du er interessert i. Vi tar deretter kontakt med deg.

  • - Sjekke avtalte priser og antall tilgjengelig på lager.


  • - Vennligst skriv administrators navn i tillegg i Avdeling felt.


  • - Sende bestillinger på artikler online.PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00