Industrielle nettverk – Go Digital

Industrielle nettverk –
Go Digital

Er nettverket ditt klargjort for digitalisering? Vi hjelper deg ved planlegging og oppsett av smarte nettverk med dypgående kunnskap og sikker nettverksteknikk.

Phoenix Contact er tjenesteyter og produsent av komponenter for industriell nettverkskommunikasjon og Cyber Security. På denne siden får du et innblikk i vår unike ekspertkunnskap, og våre regelmessige innlegg holder deg fortløpende orientert.

Slik setter du opp produksjonsnettverk som er klargjort for fremtiden

En vellykket digitalisering er kun mulig med en ytelsessterk og pålitelig nettverksteknikk. Her finner du ut hva du må ta hensyn til ved planlegging, implementering og sikring av ditt industrielle kommunikasjonsnettverk.

Tilbake oppover

Vårt tilbud til ditt nettverk

For at nettverket ditt skal bli sikkert og stabilt, trenger du profesjonell planlegging og komponenter i høy kvalitet som er optimalt tilpasset hverandre. Fra planlegging av nettverk og helt til implementering i praksis, vi hjelper deg med pålitelig nettverksteknikk.

Tilbake oppover

Etabler kontakt med eksperter

Ta kontakt med nettverkseksperter

Ta i bruk våre mange tiår med erfaring innen automatisering, kommunikasjonsteknikk og Security, for bedriften din. Våre nettverkseksperter gir deg den veiledningen og støtten du trenger.

Her kan du ta kontakt med oss. Vi avtaler deretter en individuell veiledningssamtale for nettopp ditt behov.

Tilbake oppover

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00