HIGHLIGHTS 2018 fra Phoenix Contact

HIGHLIGHTS 2018

Kreative løsninger for en smart verden

Roland Bent, CTO Phoenix Contact

Roland Bent, CTO Phoenix Contact

"Digitaliseringen gjør at vi opplever omfattende endringer. Den som griper fatt i sjansene og som tør å gå nye veier, vil lykkes.

Digitaliseringens kjerne er den intelligente nettorganiseringen av forretningsprosedyrer, anlegg, komponenter, alle ting og mennesker. Dermed oppstår det nye, selvstyrende og optimaliserende systemer med et enormt potensial for økt effektivitet og produktivitet.

Phoenix Contact benytter dette potensialet i egne anvendelser allerede i dag. Med utgangspunkt i disse erfaringene utvikler vi nye produkter og løsninger som støtter deg på veien inn i digitaliseringens verden.

Vår Highlights 2018 viser deg noen eksempler på dette: Fra smart plugg til styreplattform for den digitale fremtiden og enkel tilgang til skyen."

Enda flere innovasjoner

Våre ingeniører utvikler nye produkter fortløpende – i år som tidligere år. Flere enn 120 ytterligere innovasjoner finner du ved å følge disse lenkene:

Nye teknologier – nye muligheter

Nye løsninger for den digitale fremtiden oppstår i det kreative spenningsfeltet mellom mulighetene som nye teknologier gir, og kravene som her stilles.

Innovasjoner på nettbrett

PHOENIX CONTACT-magasin-app

I PHOENIX CONTACT-magasin-appen opplever du Highlights og nyhetene 2018 også på nettbrett:

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Service

Nedlastinger

Mer informasjon

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk