Karriere i Phoenix Contact

Gjör karriere i Phoenix Contact

Karriere i
Phoenix Contact / Ledige stillinger

I Phoenix Contact satser vi offensivt på dedikerte medarbeidere som vil være med og utvikle vår markedsposisjon.  Vil du være med på laget?

 

 

Salgsansvarlig Industrielle komponenter

Salgsansvarlig Industrielle komponenter er en meget spennende og utfordrende stilling.

Phoenix Contact er markedsledende på verdensbasis og i Norge og en sterk innovasjons-kraft innen produkter, systemer og løsninger til alt som har med elektroteknikk og automasjon å gjøre - det er Phoenix Contacts verden. Her får du mulighet til å jobbe med det mest avansert løsningene som finnes i dagens marked. 

Du vil få ansvar for: Vestfold, Buskerud, Telemark og Agder. Rett kandidat bør ha bopel i distriktet. 

Vi søker en teknologidrevet person med bakgrunn som f.eks. elektriker, svakstrøm montør, tavlebygger og-/eller annen relevant elektro kompetanse. Vi har dyktige produktspesialister og applikasjoningeniører som er dine viktige støttespillere. Vi ser det som en fordel at du har sterke egenskaper innen relasjonsbygging og løsningsalg, samt god forretningforståelse. 

Din viktigste arbeidsoppgaver vil være oppsøkende salg, relasjonsbygging og utvikling av definerte regioner og kunder. 
Som et resultat av dine kundebesøk, vil du utarbeide tilbud og oppfølging av disse. Det blir endel reisevirksomhet i din region, samt noe ifm. ansvar for landsdekkende kunder. I tillegg vil du delta aktiv på messer og seminarer. Du får budsjett og rapportansvar for ditt ansvarsområde. 

Vi ser for oss at du er teknisk nysgjerrig, interessert i løsningsalg, erfaring innen elektro/automasjon. Du bør se på deg som 'kremmer' med god oversikt og struktur. Du må være teknisk og kommersiell. Videre har du høy arbeidskapasitet, er serviceinnstilt og kundevennlig. Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk.

Phoenix Contact tilbyr en spennende salgsjobb i et faglig og godt miljø. Gode muligheter for personlig og faglig utvikling.

Phoenix Contact har gode pensjonsordning, konkurransedyktig lønn og firmabil. 

Du kommer til å arbeide for en markedsledende og godt renommert bedrift i et uformelt og hyggelig miljø.

Virker dette spennende men du har fortsatt noen spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med seniorrådgiver Odd-Arne Krogstad på mob. 90753484.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk