Tilbake til oversikten

Programvare-PLS: Industri-PC-en forvandles til en styring

Ta i bruk hele industri-PC-ens ytelse ved å gjøre den til en fullverdig PLS. Med PC WORX RT BASIC styrer du anlegget i sanntid. Og: Systemet er like pålitelig og stabilt som en klassisk PLS.

Spar kostnader og styr pålitelig

Programvare-PLS-en fra Phoenix Contact er et økonomisk effektivt og ytelsessterkt alternativ til den klassiske styringen. Slik blir industri-PC-en til automatiseringsanleggets styre-, betjenings- og visualiseringsenhet.

Styringens stabilitet uavhengig av operativsystemet oppnås i form av en sanntidsutvidelse som er installert i tillegg til et standard operativsystem. Slik skjermes sanntids-styredelen fra Windows-omgivelsene, og fungerer meget pålitelig.

I tillegg støtter programvare-PLS-en vanlige protokoller som PROFINET, INTERBUS og Modbus, og har optimal Ethernet-åpenhet. Visualiseringsoppgaver behandles raskt og enkelt ved hjelp av den integrerte nettserveren.


Tilbake til oversikten
Mer informasjon

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk