IEC 61131-Control-teknologikomponenter

IEC 61131-Control-teknologikomponenter

Ytelsessterk engineering

Den åpne arkitekturen og ferdige komponenter får opp farten på utviklingsprosessen.

Velg teknologikomponenter fra Phoenix Contact. Med IEC 61131-programmerings- og runtimesystemene fra Phoenix Contact har produsenter av automatiseringsteknikk et verktøy for å utvikle kontrollere.

Dine fordeler

  • Enkel utvikling og idriftsettelse samt enkel testing av din spesifikke automatiseringsløsning takket være lett forståelig betjening og praktiske tilleggsfunksjoner
  • Ytelsessterke styreløsninger grunnet runtimesystem med rask kodebehandling
  • Fleksibel bruk takket være produktvarianter for forskjellige brukerklasser
  • Spesifikke, unike egenskaper takket være programvarekomponenter som kan tilpasses og utvides
  • Mulighet til å utvikle produsentspesifikke kontrollere ved hjelp av Software Development Kit (SDK)

IEC 61131-teknologikomponenter

IEC 61131-teknologiplattform  

Modulær, skalerbar og allsidig – IEC 61131-teknologiplattform

IEC 61131-programmeringssystemet MULTIPROG og det meget ytelsessterke IEC 61131-runtimesystemet ProConOS embedded CLR (eCLR) er to programvarekomponenter som er perfekt tilpasset hverandre og som du kan bruke til å utvikle et komplett system i henhold til kravene i IEC 61131.

De genererer og behandler native maskinkode som genereres ekstra for henholdsvis benyttet CPU-arkitektur. Det gjør det mulig å utvikle ekstremt raske styreløsninger eller også ta i bruk meget kostnadsgunstige mikrokontrollere.

IEC 61131-programmeringssystem

Programvareeske IEC 61131-programmeringssystem  

MULTIPROG – velegnet utviklingsverktøy for alle behov

IEC 61131-programmeringssystemet MULTIPROG er det sentrale verktøyet ved utvikling av automatiseringsanvendelser. I tillegg til den egentlige programmeringsfunksjonen gir den et bredt spekter med intelligente tilleggsfunksjoner som hjelper programmereren ved utvikling, testing og idriftsettelse.

MULTIPROG sørger for at du alltid har full oversikt. Den tar seg av prosjektadministreringen og hjelper blant annet ved styring av feltbusser, nettverk og periferikomponenter.

IEC 61131-runtimesystem

Programvareeske IEC 61131-runtimesystem  

ProConOS eCLR – selve kjernen i ytelsessterke styreløsninger

Installeringen av runtimesystem ProConOS embedded CLR (eCLR) omvandler både standard maskinvare og spesifikke Embedded-plattformer til ekstremt ytelsessterke IEC 61131-kontrollere. Den er multitasking- og sanntidsegnet, meget rask og i samsvar med IEC 61131. ProConOS embedded CLR kan porteres til tilnærmet enhver maskinvare.

ProConOS-runtimesystemer har vært i bruk innen automatiseringsteknikk i over 30 år. Det finnes varianter for forskjellige automatiseringsoppgaver.

Nedlasting av demoprogramvare

Med følgende knapp kommer du til nedlastingsområdet for demoprogramvare fra området IEC 61131 Control.

PHOENIX CONTACT
Software GmbH

+49 52 61/93 73-0

Langenbruch 6
D-32657 Lemgo

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk