Naar alle persinformatie

Nieuwe dienstverleningen voor eigenaren van machines

15.10.2014

Machineanalyse  

Machineanalyse met checklist

Phoenix Contact biedt nu machineanalyse en machine-inspectie aan als dienstverlening voor eigenaren van machines. Daarbij wordt rekening gehouden met de eisen uit de arbeidsomstandighedenwet en de regelgeving op het gebied van bedrijfsveiligheid.

De machineanalyse biedt snelle informatie over de veiligheidsstatus van machines en ondersteuning voor toekomstige of actueel noodzakelijke maatregelen. Hierbij wordt de status quo geanalyseerd en worden prioriteiten aan verbeteringen toegekend. De analyse dient als kader waarbinnen potentiële gevaren voor het machinepersoneel kunnen worden weggenomen en daarmee als basis voor de best mogelijke wettelijke indekking. Bij de machine-inspectie worden de processen van de machines gecontroleerd om mogelijke gevaren te bepalen. Daarbij worden bij de veiligheidsfuncties functietests uitgevoerd en de veiligheidsafstanden van de niet-afschermende beveiligingssystemen op een rij gezet. Alle resultaten worden in een gedetailleerd inspectierapport vastgelegd. Hieruit kunnen eventueel benodigde uitbreidende maatregelen of aanpassingen worden afgeleid.


PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20
Referrer:

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten