Quint 4 power voeding

Geen dag zonder voeding

De vierde generatie van de krachtige voedingen QUINT POWER zorgt met nieuwe functies voor een maximale beschikbaarheid van installaties. Meldniveaus en karakteristieken kunnen via de geïntegreerde NFC-interface specifiek worden aangepast.

QUINT POWER 4; de nieuwe generatie industriële geschakelde din rail voeding

De industriële power supply QUINT POWER biedt u een maximale beschikbaarheid van de installatie dankzij de SFB-technologie en een geïntegreerde NFC-interface voor een klantspecifieke configuratie.

■ ingang AC of DC: 1-fase, 3-fase
■ uitgang DC: vermogen tot 1000 W
■ spanningen: 12, 24, 48 Volt DC
■ stromen: 5, 10, 20 Ampere

Deze krachtige 24 volt switching power supplies zorgen met nieuwe functies voor een maximale beschikbaarheid van installaties. Meldniveaus en karakteristieken kunnen via de geïntegreerde NFC-interface specifiek worden aangepast. De unieke SFB-technologie en de preventieve functiebewaking verhogen de beschikbaarheid van uw applicatie.

Uw voordelen

  • SFB-technologie zorgt ervoor dat standaard installatieautomaten selectief worden aangesproken, parallel aangesloten verbruikers blijven functioneren
  • preventieve functiebewaking meldt kritische bedrijfstoestanden voordat er een storing optreedt
  • via NFC instelbare meldniveaus en karakteristieken maximaliseren de beschikbaarheid van de installatie
  • eenvoudige uitbreiding van installaties door statische boost, starten van moeilijke belastingen door dynamische boost
  • hoge stoorvastheid door geïntegreerde gasafleider en meer dan 20 ms netuitval-overbruggingstijd

SFB-technologie

SFB technologie  

SFB-technologie spreekt installatieautomaten aan

Om standaard leidingbeveiligingen magnetisch en daardoor snel te kunnen afzekeren, moeten voedingen in staat zijn om kortstondig een veelvoud van de nominale stroom te leveren.

Met de SFB-technologie (Selective Fuse Breaking) is een vermogensreserve beschikbaar met een 6-voudige nominale stroom gedurende 12 ms. Kortgesloten stroomcircuits worden selectief afgeschakeld, de gevolgen van de kortsluiting worden begrensd en belangrijke installatiedelen blijven in bedrijf.

Uitbreiding van de installatie

dynamische boost  

Installaties eenvoudig uitbreiden met de POWER BOOST

De statische boost levert bij uitbreidingen van de installatie tot 125 % van de nominale stroom. Voor het opstarten van moeilijke belastingen stelt de dynamische boost bovendien tot 5 seconden het dubbele van de nominale stroom ter beschikking.

Preventieve functiebewaking

preventieve functiebewaking  

preventieve functiebewaking meldt kritische bedrijfstoestanden

Uitgangsspanning en -stroom worden continu bewaakt. Deze preventieve functiebewaking visualiseert kritische bedrijfstoestanden en meldt deze aan de besturing, voordat er een storing optreedt. De bewaking op afstand verloopt via actieve schakeluitgangen en potentiaalvrije relaiscontacten.

NFC-interface

NFC  

Klantspecifiek parametreren: draadloos via de NFC-interface

De Near Field Communication (NFC) maakt draadloze parametrering mogelijk. Configureer meldniveaus alsmede uitgangsspanningen en definieer uw specifieke karakteristieken.

Erik Pals

Erik Pals

Product Manager Industrial Electronics