Expert-meet-Expert

Maak een speeddate tijdens
het IPC Inloop Event...

...en ontmoet onze nieuwe generatie industriële PC's. De toekomst begint vandaag. Met een innovatieve generatie industriële PC's
van Phoenix Contact. We stellen ze hier graag al aan u voor.

Maar wilt u ze live ontmoeten? Meld u dan
snel aan voor een Expert-meet-Expert
Inloop Event in één van onze drie
Technologie- en Trainingscentra.

Onze technisch specialisten

Voor een inspirerende speeddate en een rondje knowhow bent u bij onze industriële PC specialisten aan het juiste adres. Zij leggen u alles haarfijn uit en beantwoorden met alle plezier uw vragen.

Save the date

Mes en vork

Onze technisch specialisten vertellen u graag persoonlijk alles over onze nieuwe generatie IPC's. Speciaal voor u organiseren wij daarom Expert-meet-Expert Inloop Events op 13, 15 en 19 oktober in één van onze drie Technologie- en Trainingscentra bij u in de buurt. U bent van harte welkom tussen 15.00 - 20.00 uur. Natuurlijk zorgen wij voor de inwendige mens. En komt u met het openbaar vervoer? Laat dat dan even weten weten. Wij halen u graag op en brengen u weer terug naar het station.

Schrijf de datum alvast in uw agenda, meld u aan en maak een speeddate met onze technisch specialisten!

Generatie 2 industriële PC's

De 2e generatie industriële PC's van Phoenix Contact hebben een compleet nieuw design. Naast de buitenkant is ook de binnenkant geheel vernieuwd. Het innovatieve ontwerp schermt bijvoorbeeld de minimale gedissipeerde energie zorgvuldig af van de warmtegevoelige componenten. En dat zorgt ervoor dat de betrouwbaarheid en de levensduur van deze IPC's nog verder toeneemt! Maar er is meer...

  • kwalitatief hoogwaardige hardware
  • nog betere toegankelijkheid
  • de allernieuwste (CPU-)technologie

Kwalitatief hoogwaardige hardware

De kwaliteit van onze nieuwe IPC's is verhoogd door gebruik te maken van uitsluitend kwalitatief hoogwaardige hardware en de toepassing van nieuwe technologieën, die de IPC's nog betrouwbaarder maken. Neem nou het touchscreen, dat dankzij de projective-capacitive technology nog robuuster is. Of de mogelijkheid om Solid-State-Disks toe te passen, waardoor de IPC's helemaal geen draaiende delen meer bevatten. En dankzij de RAID-ondersteuning (Redundant Array of Independent Disks) bieden onze nieuwe IPC's een nog hogere databeschikbaarheid.

Nog betere toegankelijkheid

Ook zijn de nieuwe generatie industriële PC's zo ontworpen dat ze nog beter toegankelijk zijn. Het onderhoudsvriendelijke design biedt nog eenvoudiger toegang tot alle belangrijke componenten. Dit bespaart tijd en kosten bij zowel de installatie als service.

Nieuwste (CPU-) technologie

En natuurlijk zijn onze nieuwe IPC's voorzien van de nieuwste technologie, zoals de nieuwste Intel®-processoren, grote displays (tot max. 4k) met multitouch technologie, die voorzien zijn van anti-reflecterend, krasbestendig glas waardoor ze nog robuuster zijn en eenvoudig te reinigen.

De 2e generatie IPC's bestaat uit Box-PC's, Panel-PC's in diverse varianten, Rack-PC's en Tablet-PC's. Klik op onderstaande link om het complete programma IPC's te bekijken.

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Applicatie SIF

Toepassing van industriële PC's in de monopiles-productie.

Toepassing van industriële PC's in de monopiles-productie
Lees verder [PDF, 0,11 MB]