Push-in-aansluittechniek

Push-in-aansluittechniek: helemaal dekkend van het veld tot aan de besturing

Met de push-in-aansluittechniek van Phoenix Contact sluit u uw complete applicatie eenvoudig en betrouwbaar aan. Push-in – de nieuwe aansluitsensatie!

Sluit uw applicatie van de kabels in het veld tot en met de besturing aan met de push-in-aansluittechniek van Phoenix Contact. Wij bieden u hiervoor een compleet productenprogramma aan, van de sensor-/actorbekabeling in het veld via de aansluitklemmen en relaissystemen tot en met de compacte besturingen.

Uw voordelen

  • dekkend productenprogramma met push-in-aansluittechniek, van de veldbekabeling tot en met de besturing
  • eenvoudig en zonder gereedschap aansluiten met tot 50 procent gereduceerde insteekkrachten
  • via de geïntegreerde drukknop snel losnemen van de ader met elk gereedschap

Gratis monsterdoosje Push-In!

In dit monsterdoosje vindt u diverse typen Push-In-aansluitklemmen inclusief toebehoren. Met deze onderdelen kunt u zelf een compleet klemmenstrookje opbouwen.

Whitepaper push-in-aansluittechniek

Eén van de uitkomsten uit een groot Duits onderzoek binnen verschillende bedrijfstakken blijkt de noodzaak van het terugbrengen van kosten. Met name daar waar veel bedrading wordt toegepast, in de machine- en installatiebouw, kan met de juiste aansluittechniek veel tijd worden bespaard.

De resultaten en conclusies van dit onderzoek zijn samengevoegd in een whitepaper. In dit whitepaper kunt u lezen waarom de push-in-techniek als één van de belangrijkste mogelijkheden wordt gezien om kosten te reduceren.

Push-in-ervaringen in de praktijk

Klant aan het woord

Push-in-aansluittechniek in detail

Push-in-aansluittechniek  

Push-in-aansluittechniek

Eenvoudig in gebruik – krachtig in de aansluiting:

  • Directe aderaansluiting voor massieve of met adereindhulzen voorgeconfectioneerde aders zonder dat hiervoor gereedschap nodig is.
  • De speciale veercontour maakt het insteken van aders met adereindhulzen vanaf 0,25 mm² vederlicht bij tegelijkertijd maximale uittrekkrachten.
  • Het eenvoudig losnemen van de aders met elk gereedschap gebeurt met behulp van de bedieningsknop, zonder direct contact met stroomvoerende delen.
  • Om soepele aders vanaf 0,14 mm² zonder adereindhuls aan te sluiten, hoeft bij het insteken alleen maar de drukknop te worden ingedrukt.
Zo werkt de push-in-aansluittechniek

Ons productenprogramma met push-in-aansluittechniek

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Service


Push-in – helemaal dekkend van het veld tot aan de besturing

Eenvoudig aansluiten zonder gereedschap.


Push-in-aansluittechniek

Push-in-aansluittechniek van Phoenix Contact

Referrer:

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten