SPS IPC Drives 2018

SPS IPC Drives 2018

Breng een bezoek aan Phoenix Contact op Europa's toonaangevende vakbeurs voor de elektrische automatisering.

27 t/m 29-11-2018 in Neurenberg, Duitsland
hal 9, stand 310

Wij verwelkomen u graag bij Phoenix Contact op de SPS IPC Drives 2018 en verheugen ons op uw bezoek in hal 9, stand 310.

Hier vindt u informatie over Europa's toonaangevende vakbeurs voor de elektrische automatisering. Circa 1.700 exposanten presenteren van 27 t/m 29-11-2018 in het Duitse Neurenberg hun nieuwste producten, trends en oplossingen rondom het thema intelligente en digitale automatisering. Het belangrijkste thema van de beurs zal weer Industrie 4.0 zijn.

Om onze stand op de beurs probleemloos te kunnen vinden, treft u hierbij een plattegrond van het beursterrein van SPS IPC Drives 2018 aan.

Beschrijving
Plattegrond van het beursterrein van SPS IPC Drives [PDF, 70 KB]

Breng ons een bezoek op SPS IPC Drives

Verzeker u van een gratis toegangsbewijs voor een bezoek aan de beurs. Klik op onderstaande knop en registreer u onder vermelding van online-registratienummer 1810371873.

Onze product-highlights op de SPS IPC Drives

Phoenix Contact biedt op het gebied van automatisering en digitalisering een groot aantal producten en oplossingen aan, die in het tijdperk van het Internet of Things (IoT) door zowel hun kwaliteit als hun betrouwbaarheid weten te overtuigen. Hieronder willen we u graag met een geselecteerd aantal producten en oplossingen laten kennismaken, zodat u nu alvast een eerste indruk heeft.

Ervaar de all-in-one-oplossing voor industriële codering met de nieuwe BLUEMARK ID-generatie. Met de milieuvriendelijke UV-led-technologie verwerken de printers meer dan 1.350 verschillende coderingsmaterialen. Daarbij codeert de BLUEMARK ID COLOR nu voor het eerst ook in kleur. Een touchdisplay maakt de intuïtieve bediening van de printers mogelijk. In de overzichtelijke menustructuur treft u extra ondersteuning aan, van bedieningsvideo's tot en met automatische materiaalherkenning.

De engineerings- en coderingssoftware PROJECT complete biedt u complete ondersteuning bij de engineering van uw schakelkast. Via interfaces voor alle gangbare CAE-programma's importeert u met een muisklik uw elektrische schema's. De software automatiseert veel stappen bij het opbouwen van uw klemmenstrook en het samenstellen van de bijbehorende coderingen. Aansluitend bestelt u direct online uw kant-en-klaar gemonteerde product. Zo wordt PROJECT complete tot uw digitale interface in de schakelkastbouw.

Herontdek de motorstarter-technologie met veiligheid. De nieuwe CONTACTRON pro-variant staat voor eenvoudige safety-integratie met veiligheidsanalyse en groepenafschakeling volgens PL e. De variant is modulair uitbreidbaar.

Het nieuwe systeem PTFIX voor een klantspecifieke potentiaalverdeling bestaat uit direct aan te sluiten blokken in elf verschillende kleuren, diverse pooltallen en montagetechnieken, alsmede doorsneden van 1,5 tot 4 mm² in push-in-aansluittechniek. De blokken met max. 18 contactpunten kunnen naar believen worden gecombineerd en kunnen op de montagerail of direct gemonteerd of geplakt worden. Met de online-configurator realiseert u al uw wensen – en dat met prijsopgave en snelle bestelmogelijkheid.

De trend naar miniaturisatie zet zich ook in de netwerkbekabeling voort. De nieuwe compacte M8-connectoren voorzien zeer compacte apparaten van Ethernet en PROFINET en leveren een ruimtebesparing op van wel 30 % in vergelijking met M12-connectoren. De symmetrisch geordende contacten bieden een betrouwbare dataoverdracht. Door Power-over-Ethernet worden veldapparaten tegelijkertijd voorzien van energie.

Vanwege de groeiende koppeling van intelligente productie-installaties neemt het aantal kabelverbindingen toe. Modulaire industriële connectoren zijn hiervoor de oplossing. Met HEAVYCON modular combineert u contactblokken voor energie, signalen, data en perslucht flexibel in één behuizing. De nieuwe online-configurator ondersteunt u optimaal bij het samenstellen en bestellen van uw specifieke connector.

In DIN VDE 0100-443 en DIN VDE 0100-534 staat omschreven wanneer overspanningsbeveiliging in laagspanningsinstallaties vereist is, en waar en hoe die ingebouwd moet zijn. Sinds 1 oktober 2016 is voor beide normen een herziene versie van kracht. De overgangstermijn voor de gereedstelling van reeds begonnen ontwerpen en uitvoeringen loopt op 14 december 2018 af. Informeer op onze stand naar de voorgeschreven, maar ook optioneel zinvolle mogelijkheden om gebouwen te beveiligen.

Optimaal geschikt voor eenvoudige, ruimtebesparende potentiaalverdeling: de 1-kanaals elektronische apparatenbeveiligingsschakelaar PTCB is doorverbindbaar met het aansluitklemmensysteem CLIPLINE complete. Op een zeer smalle bouwbreedte biedt hij een instelmogelijkheid van 1 tot 8 ampère. Tijdens de SPS IPC Drives introduceren wij nieuwe productvarianten. Laat u direct op onze beursstand informeren over de universele apparatenbeveiligingsschakelaars met een bouwbreedte van 6 mm.

Beveilig uw voedingssysteem met de passende elektronische apparatenbeveiligingsschakelaars. In ons productenprogramma vindt u eenvoudig het passende product voor uw toepassing. Profiteer bovendien van de zeer eenvoudige handling bij de inbedrijfstelling.

Met de board-to-board-connectoren van de serie Fine Pitch biedt Phoenix Contact voor het eerst afgeschermde en niet-afgeschermde oplossingen voor de signaal- en gegevensoverdracht. Realiseer uw specifieke printplaatindelingen met verschillende bouwvormen, stapelhoogten en pooltallen in de rasters 0,8 mm en 1,27 mm.

Ronde connectoren van de serie M17-M40 PRO maken modulaire oplossingen mogelijk voor de signaal- en vermogensoverdracht. Dankzij de unieke Lock45-snelvergrendeling kunt u uw apparaataansluiting tijdbesparend en betrouwbaar realiseren. De fabrikantonafhankelijke steekcompatibiliteit biedt u vele oplossingen voor standaard- en snelvergrendelingen.

Modulaire elektronicabehuizingen van de serie ICS vormen de basis voor IoT-apparaten van morgen: gebruik de unieke modulariteit in de aansluittechniek met gestandaardiseerde aansluitingen zoals RJ45, USB, D-SUB en antennebussen als integratieve componenten. Profiteer bovendien van een behuizingssysteem met verschillende formaten en optionele montagerail-busverbinders.

Onze tips voor uw bezoek aan SPS IPC Drives

Hier vindt u onze persoonlijke tips voor uw bezoek op basis van twintig jaar ervaring als beursdeelnemer.

Het beursterrein in Neurenberg is probleemloos en snel per auto, trein, vliegtuig of andere openbare vervoersmiddelen te bereiken. De metrolijnen U1 en U11 (richting Langwasser Süd) brengen u direct vanaf het centrale treinstation naar het beursterrein. De reistijd vanaf Hauptbahnhof naar de beurs bedraagt slechts acht minuten.

U hoeft in uw navigatiesysteem alleen maar Nürnberg in te voeren. Eén van de modernste verkeers- en parkeergeleidingssystemen van Europa brengt u naar uw bestemming. Dit systeem past zich aan de actuele verkeerssituatie aan en leidt u zo dynamisch naar vrije toegangswegen en een van de in totaal 14.000 parkeerplaatsen rondom het beurscentrum.

Gedurende SPS IPC Drives is er een grote vraag naar hotels in de directe nabijheid van het beursterrein. U kunt gerust een slaapgelegenheid op een iets grotere afstand boeken; de stad en vooral ook de directe omgeving van Neurenberg bieden optimale verblijfsmogelijkheden. Het is de moeite waard om hier even naar te kijken: ook de omliggende gemeenten bieden restaurants en interessante verblijfsmogelijkheden om de vermoeiende beursdag af te kunnen sluiten.

Beursinformatie SPS IPC Drives 2018

Wij verheugen ons op uw bezoek! Breng ook in 2018 een bezoek aan Phoenix Contact op Europa's toonaangevende vakbeurs voor de elektrische automatisering in Neurenberg:

 • 27 t/m 29 november 2018
 • Hal 9, stand 310
AdresOpeningstijden
NürnbergMesse
Messezentrum 1
90471 Neurenberg Duitsland
Dinsdag van 9:00 tot 18:00 uur
Woensdag van 9:00 tot 18:00 uur
Donderdag van 9:00 tot 17:00 uur

Meer informatie over de beursstad Neurenberg, het beursprogramma, exposanten, overnachtingen, tickets, rondleidingen en nog veel meer vindt u op de website van SPS IPC Drives.

Terugblik op SPS IPC Drives 2017

Phoenix Contact-beursstand 2017  

Phoenix Contact presenteert zich op SPS IPC Drives 2017

Phoenix Contact kijkt terug op een geslaagde beurs in 2017.

De SPS IPC Drives 2017 telde op een beursvloeroppervlak van 130.000 m² 70.264 bezoekers en 1.675 exposanten.

De bezoekers bleken vooral geïnteresseerd in toekomstgerichte thema's van de digitale automatisering. Op basis daarvan hielden de exposanten en bezoekers zich bezig met vragen als: welke kant gaat het op, wat komt er op ons af, hoe geven we toepassingen het liefst nu al vorm.

Met innovatieve producten en oplossingen heeft Phoenix Contact al antwoorden laten zien: met industriële communicatieoplossingen, elektronische beveiligingsschakelaars, stabiele WLAN voor de machinebouw, nieuwe technologie voor een open besturingsplatform en industriële cloud-oplossingen tonen wij de weg naar de gedigitaliseerde industrie.

Wat is de SPS IPC Drives?

SPS IPC Drives is Europa's toonaangevende vakbeurs voor elektrische automatisering. In Neurenberg vindt u het perfecte platform voor uw zoektocht naar de juiste oplossingen voor uw automatiseringstaak. Hier worden o.a. producten en services gepresenteerd op het gebied van:

 • Besturingstechniek
 • IPC's
 • Elektrische aandrijftechniek
 • Bedienen en visualiseren
 • Industriële communicatie
 • Software & IT in de productie
 • Interfacetechniek
 • Mechanische infrastructuur
 • Sensoren

Bewaar met ons het overzicht: wij helpen u op weg naar uw vakthema. U hoeft het ons alleen maar te vragen – op onze beursstand in hal 9 adviseren wij u graag.

Phoenix Contact op de SPS IPC Drives

Beursstand Phoenix Contact 1993  

Phoenix Contact op de SPS IPC Drives 1993

Phoenix Contact nam in 1993 voor het eerst deel aan deze beurs. Er waren toen in totaal 156 exposanten en 4.923 bezoekers. Tot 1996 vond SPS IPC Drives plaats in Sindelfingen, in 1997 verhuisde de beurs naar Neurenberg.

Al 25 jaar is Phoenix Contact elk jaar op de beurs in Neurenberg present met innovaties voor de automatiseringstechniek. De voor Phoenix Contact eerste beursdeelname in 1993 vond plaats onder de titel: Internationale vakbeurs en congres voor PLC's, industriële PC's en elektrische aandrijftechniek.

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Onze beursstand

Download hier de plattegrond van onze beursstand en gebruik die voor uw beursbezoek.

Onze beursstand
Standplattegrond openen [PDF, English, 51 KB]

Nu alvast data noteren

Vul de data in uw persoonlijke agenda in.

Nu alvast data noteren
Data alvast noteren

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten