electronica 2020

electronica 2020 –
De belangrijkste beurs en conferentie voor de elektronica ter wereld

Bezoek Phoenix Contact op de belangrijkste beurs voor de elektronica ter wereld.

10 t/m 13-11-2020 in München

Hartelijk dank aan iedereen die ons op de electronica 2018 in München op onze beursstand in hal B3 en onze satellietstand in hal A2 heeft bezocht. 

U krijgt de hartelijke groeten van Phoenix Contact – uw partner voor creatieve oplossingen op het gebied van aansluittechniek, elektronica en automatisering op weg naar een wereld van smart technology.

De volgende electronica 2020 vindt plaats van 10-11-2020 t/m 13-11-2020. Noteer deze data alvast en verzeker u van een gratis ticket voor uw bezoek aan de beurs.

Terugblik op de electronica 2018

electronica 2018  

electronica 2018

Phoenix Contact kijkt terug op een geslaagde beurs in 2018. Op de grootste electronica tot nu toe werden op de drie beursdagen 80.000 bezoekers geteld. Ze werden daar ontvangen door 3.100 exposanten uit meer dan 50 verschillende landen.

Onze excellente nieuwe producten op de electronica 2018

Phoenix Contact presenteert op de electronica 2018 een groot aantal verschillende producten en oplossingen. Daarover willen wij u graag voor het begin van de beurs alvast kort informeren.

PTFIX is het nieuwe systeem voor een klantspecifieke potentiaalverdeling in apparaten. Het bestaat uit direct aan te sluiten blokken met push-in-techniek in een groot aantal kleuren, pooltallen en montagetechnieken. De blokken met maximaal 18 aansluitpunten kunnen willekeurig worden gecombineerd en zijn geschikt voor montagerails of directe montage – ook plakken op een egaal oppervlak is mogelijk. De configurator ondersteunt u bij de keuze van de gewenste combinatie. Inclusief online-prijsbepaling en snelle bestelmogelijkheid.

Eenvoudige apparaataansluiting met de wanddoorvoeren van het nieuwe steekbare installatiesysteem IPD met betrouwbare en comfortabele snelvergrendeling aan veldzijde. De push-in-aansluiting maakt een tijdbesparende montage mogelijk. Ervaar de eenvoudige apparaataansluiting met het nieuwe steekbare installatiesysteem IPD. Installeer comfortabel en betrouwbaar met snelvergrendeling aan veldzijde. Bovendien maakt de push-in-aansluiting geautomatiseerde bedrading door bedradingsrobots mogelijk. Daarmee zijn de IPD-wanddoorvoeren ideaal voor lamptoepassingen.

Signalen, gegevens en vermogen zijn de wezenlijke elektrische overdrachtsvormen in een industriële installatie. Compacte en krachtige M12-connectoren zijn hiervoor bijzonder geschikt. Als gevestigde standaard in de industrie voor signaal- en gegevenstoepassingen worden ze, bij steeds compacter wordende apparaten, in toenemende mate ook voor de vermogensoverdracht gebruikt. M12-Power biedt u een maximaal prestatievermogen bij een minimale bouwvorm.

Met PROJECT complete ontwerpt u uw klemmenstrook en stelt u vervolgens eenvoudig de bijbehorende coderingen samen. De software biedt een optimale integrale ondersteuning en automatiseert veel taken. Ervaar de perfecte digitale koppeling van alle stappen in het proces, te beginnen bij de CAE-engineering, tot en met de montage van het gerede product.

Met MARKING system van Phoenix Contact zijn uw coderingsoplossingen eenvoudiger dan ooit. De rolprinter THERMOMARK ROLLMASTER is bijzonder geschikt voor de codering van elektronische componenten. Hij verwerkt grote hoeveelheden materiaal in een korte tijd. De nieuwe BLUEMARK ID-afdruksystemen bieden maximale flexibiliteit: ze coderen met de milieuvriendelijke UV-led-technologie meer dan 1350 verschillende coderingsmaterialen – en dat zelfs in kleur.

Krachtige SIL3-gecertificeerde QUINT POWER-voeding, ook voor de Ex-omgeving. Nieuwe QUINT DC-UPS met geïntegreerde interface voor PROFINET, EtherNet/IP, EtherCAT of USB voor uw bestaande netwerk.

Compleet portfolio met elektronische apparatenbeveiligingsschakelaars voor uw voedingssysteem. Perfecte controle over de statussen van uw installatie met één- en meerkanaals producten.

Ervaar High Power Charging (HPC) live op de electronica. Met deze nieuwe technologie laadt u uw elektrische auto binnen slechts drie tot vijf minuten op voor een bereik van 100 km. Dit wordt mogelijk gemaakt door een intelligente koeling, waarmee laadpalen een laadvermogen van 500.000 watt kunnen bereiken.

Laat uzelf op de electronica overtuigen van het uitstekende design van onze nieuwe AC-laadkabels, die onlangs de German Design Award 2019 hebben gewonnen. De laadkabels wisten de jury te overtuigen door het functioneel goed opgeloste design, de comfortabele haptische eigenschappen en de aansprekende moderne vormen.

Wat is de electronica-beurs?

De electronica is de belangrijkste beurs ter wereld voor componenten, systemen en toepassingen in de elektronica. De beurs wordt om het jaar in München georganiseerd. Op de beurs wordt de volledige bandbreedte aan technologieën, producten en oplossingen op het gebied van de elektronica gepresenteerd. Ook de electronica van dit jaar laat de actuele ontwikkelingen en trends in de elektronica-industrie zien.

De electronica is dit jaar weer gegroeid en wordt nu voor het eerst begeleid door het co-located evenement SEMICON Europa. Met meer dan 450 exposanten is dit Europa's voornaamste beurs voor industrie en onderzoek op het gebied van flexibele hybride elektronica, intelligente productie, vermogenselektronica en medische techniek.

Verder wordt de belangrijkste beurs ter wereld op het gebied van elektronica begeleid door vakbeursen in India, Azië en China, die zich eveneens richten op het gebied van de elektroproductie, alsmede toepassingen, systemen en componenten van de elektronica.

De beurs in München biedt een reeks aan themagerichte forums alsmede vijf conferenties met thema's als Automatisering en Wireless. Nadere informatie hierover vindt u op de desbetreffende site van de electronica:

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Nu alvast data noteren

Vul de data in uw persoonlijke agenda in.

Nu alvast data noteren
Data alvast noteren

Onze beursstand

Download hier de plattegrond van onze beursstand en gebruik die voor uw beursbezoek.

Onze beursstand
Standplattegrond openen [PDF, English, 27 KB]