VIP-bezoek SPS IPC Drives

VIP-bezoek
SPS 2019

2-daags VIP-bezoek aan de internationale industriële automatiseringsbeurs in Nuremberg.

Van 26 - 28 november 2019 bruist de beurs SPS in Nuremberg weer van de technische innovaties. De SPS beurs is 's werelds toonaangevende beurs voor de automatiseringssector. U treft alle relevante belangrijke technologieën en kerngebieden van de branche - van onderzoek en ontwikkeling, industriële automatisering en IT, op de SPS beurs aan.

Wij hebben een compact programma opgezet en nodigen u graag uit om samen met ons team van specialisten de beurs te bezoeken.


Mike Steur
Business Area Manager Industry Management & Automation

Programma

Ons progamma omvat:

  • Officieel werlkom bij de stand van Phoenix Contact
  • Rondleiding en introductie van het Phoenix Contact productportfolio

Met ons programma willen wij onze bezoekers kennis laten maken met Phoenix Contact als wereldwijde innovatieleider op het gebied van elektrotechniek, onze aanwezigheid op de beurs te laten beleven en hen een gedetailleerd overzicht geven van onze productiefaciliteiten en producten. Het bezoek beperkt zich niet tot de bovengenoemde punten, maar het zal ook mogelijk zijn om andere exposanten op de beurs te bezoeken.

DatumTijd 
Woensdag 27 november 2019

10.00 uur

11.00 uur

12.00 uur

16.00 uur

19.00 uur

Vertrek vanaf luchthaven Niederrhein

Aankomst op luchthaven Nuremberg

Welkom op de Phoenix Contact stand

Transfer richting hotel

Buffet en naborrelen

Donderdag 28 november 2019

09.00 uur

10.00 uur

15.00 uur

16.30 uur

17.30 uur

Ontbijt

Aankomst op de beurs

Transfer richting luchthaven Nuremberg

Vertrek vanaf luchthaven Nuremberg

Aankomst op luchthaven Niederrhein

Aanmelden*

Wilt u graag met ons mee? Vul dan het onderstaande formulier in. U krijgt van ons een bevestiging van uw reservering met daarin de details van het bezoek.

Heeft u vragen of wilt u graag aanvullende informatie? Neem dan contact op met uw contactpersoon.

*
Phoenix Contact hecht grote waarde aan samenwerking die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en partnership. Wij respecteren de juridische bepalingen en voorschriften van onze zakenpartners. Om die reden willen wij u verzoeken om te controleren of u deze uitnodiging mag accepteren in overeenstemming met de wetten en nalevingsvoorschriften die voor u gelden.

Daarnaast vragen wij om uw begrip dat wij deze uitnodiging alleen kunnen verstrekken aan ambtenaren en personen met speciale verplichtingen voor overheid onder voorbehoud van toestemming van een werkgever. Door deze uitnodiging te accepteren, bevestigt u dat het u is toegestaan om deze te aanvaarden en dat u daarvoor toestemming heeft verkregen, indien vereist.

 

 

 

 

Contact


PHOENIX CONTACT B.V.
Monique Froon
Event Management
(0316) 59 18 22

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar

Contactformulier

Meer informatie