mGuard Secure Cloud

mGuard Secure Cloud

De mGuard Secure Cloud is een eenvoudige, uiterst veilige, web-gebaseerde oplossing. Uw (service) engineers hebben hiermee altijd en overal toegang tot uw machines en installaties - wereldwijd. Hierdoor kunnen uw servicekosten drastisch dalen.

mGuard Secure Cloud kan uw servicekosten drastisch laten dalen!

Uw servicekosten kunnen drastisch dalen met de mGuard Secure Cloud – de nieuwe oplossing voor remote service van Phoenix Contact. Onderzoek* heeft aangetoond dat u meer dan 50% kunt besparen op servicekosten wanneer u remote service oplossingen gaat toepassen. mGuard Secure Cloud maakt dit nog eenvoudiger!

*Bron: Gartner DataQuest

Uw voordelen

  • eenvoudige configuratie en exploitatie
  • maximale betrouwbaarheid en beschikbaarheid
  • flexibel uitbreidbaar
  • altijd "in control"

Eenvoudige configuratie en exploitatie

mGuard Secure Cloud vereenvoudigt de configuratie en exploitatie van industriële remote service oplossingen aanzienlijk. Met behulp van enkel een standaard webbrowser kan een (service) engineer - waar ook ter wereld - in een paar klikken een veilige verbinding maken met de Secure Cloud website. Na een succesvolle authenticatie wordt toegang verkegen tot alle relevante informatie van machines en installaties – wereldwijd.

Maximale beschikbaarheid en betrouwbaarheid

mGuard Secure Cloud biedt maximale beschikbaarheid en betrouwbaarheid voor de service van machines en installaties door een state-of-the-art datacenter met 24x7x365 monitoring dat gebruik maakt van het IPsec-beveiligingsprotocol.

Flexibel uitbreidbaar

Het remote service concept van Phoenix Contact kan zich flexibel aanpassen aan de groei van uw bedrijf. Het kan van een uiterst eenvoudig te realiseren cloud-gebaseerde dienst uitgroeien tot een op maat gesneden, krachtige en schaalbare VPN-infrastructuur die in uw eigen ICT-ruimte gehost wordt.

Altijd "in control"

Middels de sleutelschakelaaringang op de security routers van Phoenix Contact bepaalt de operator of en wanneer er online verbinding met de machine of installatie mag worden gemaakt – dus altijd "in control". Met het flexibele remote service concept kan bepaalt worden wie de VPN-infrastructuur dient te beheren.

Webinar Secure Cloud

Volg het gratis webinar en ervaar wat de nieuwe Cloud-based Secure Remote Access oplossing van Phoenix Contact voor u kan betekenen. Sjoerd Hakstege - van Eekhout, Technisch Specialist Network & Security neemt u tijdens dit webinar mee in de wereld van Secure Remote Access.

Het webinar wordt drie maal gegeven. U kunt zich voor één van deze data aanmelden.

  •  2 december 2015 (16.00 - 16.45 uur)
  •  8 december 2015 (09.00 - 09.45 uur)
  • 11 december 2015 (13.00 - 13.45 uur)
     

(0316) 59 17 20

Sjoerd Hakstege- van Eekhout

Sjoerd Hakstege - van Eekhout

Network & Security Specialist

Eerste Nederlandstalige Cyber Compendium

Dit boek geeft een inleiding tot de zeer uitgebreide en dynamische wereld van de cybersecurity.

Cyber Compedium
Meer informatie