Designline

Krachtige techniek – aantrekkelijk design

Automatisering zag er nog nooit zo goed uit. De nieuwe industriële PC's van Phoenix Contact combineren een aantrekkelijk design met de nieuwste hardware, verpakt in een robuuste behuizing.

Designline: de alles in één industriële PC

Bij onze Designline industriële PC's zijn alle computercomponenten verwerkt in een robuuste monitor. Hierdoor hebt u geen losse monitor meer nodig en neemt de IPC niet veel meer ruimte in dan een monitor zou doen. De Designline industriële PC heeft alles in (één) huis.

  • Mooi industrieel design
  • Minder logistieke handling
  • Moderne hardware

Op locatie – Sif Group B.V. past Designline toe

Toepassing van industriële PC’s in de monopoles-productie  

Toepassing van industriële PC’s in de monopiles-productie

Als één van 's werelds grootste producten van stalen buizen gebruikt Sif Group B.V. de Designline industriële PC's. Hiermee bewaakt en verhoogd Sif Group de efficiëntie van de productie van hoogwaardige monopiles voor offshore windparken en voor de olie- en gasindustrie.

Designline – Mooi industrieel design

Designline – Mooi industrieel design  

Designline winner of the IF Design Award 2015

De Designline industriële PC heeft een modern industrieel design dat bijdraagt aan de uitstraling van uw machine of installatie. Ook de jury van de iF Design Award is onder de indruk en heeft de Designline IPC uitgeroepen tot winnaar van de iF Design Award 2015. Deze award behoort tot één van de grootste en belangrijkste prijzen ter wereld op het gebied van design.

De robuuste behuizing zorgt voor hoge beschikbaarheid van uw machine of installatie, goed voor uw klant en uw service organisatie!

Designline – Minder logistieke handling

Dankzij de hoge beschermklasse IP65 vergt de Designline industriële PC minder logistieke handling. De gestandaardiseerde VESA montage aansluiting zorgt voor kortere doorlooptijden en een draagarmconstructie draagt bij aan een ergonomische bediening.

Designline – Moderne hardware

De Designline industriële PC biedt u extra performance door toepassing van de moderne technologieen zoals Intel® Core i7-processoren en Solid State Drives die ook bijdragen aan een hogere betrouwbaarheid. De Multitouch technologie draagt bij aan intuïtieve bedieningsconcepten en de eenvoudige toegankelijkheid van de belangrijkste componenten maken de Designline IPC bijzonder onderhoudsvriendelijk.

Whitepaper "Adressing the Top Five Industrial PCs Challenges on the Factory Floor"

Wilt u weten wat de vijf belangrijkste uitdagingen zijn voor het toepassen van industriële PC's op de werkvloer, lees dan de whitepaper "Adressing the Top Five Industrial PCs Challenges on the Factory Floor".

Whitepaper "Save energy and increase efficiency at Industrial PCs"

Wilt u weten hoe u nog meer kunt besparen en de efficiëntie kunt verhogen, lees dan de whitepaper "Save energy and increase efficiency at Industrial PCs".

Whitepaper "Benefits of Solid-State Drives"

Wilt u weten of de voordelen van het gebruik van flash drives opwegen tegen de nadelen, lees dan de whitepaper "Benefits of Solid-State Drives".

Productprogramma industriële PC's

Bij het selecteren van een industriële PC is de belangrijkste vraag: waarvoor gaat u de IPC gebruiken? Omdat Phoenix Contact verschillende soorten industriële PC's in haar programma heeft, is er voor elk wat wils. U kunt bij de selectie zelf aangeven welke specificaties voor u belangrijk zijn en de verschillende configuraties met elkaar vergelijken.

Meer informatie en direct vrijblijvend een demo of offerte aanvragen

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20