TERMITRAB complete

Overspanningsbeveiliging in dunne plakjes

TERMITRAB complete is wereldwijd de smalste overspanningsbeveiliging voor de M&R-techniek.

Met TERMITRAB complete heeft u de beschikking over een compleet systeem aan overspanningsbeveiligingsmodulen. Dit loopt uiteen van een eenvoudige eentraps-overspanningsbeveiliging tot meertraps-, steekbare varianten met messcheiding, signalering en optionele afstandsmelding.

Uw voordelen

  • Ruimtebesparend, want dankzij een breedte vanaf 3,5 mm de smalste overspanningsbeveiliging ter wereld
  • Altijd op de hoogte door de geïntegreerde statusindicatie en optionele afstandsmelding
  • Ideale beveiliging voor uw toepassing dankzij een op maat gesneden productaanbod
  • Eenvoudig onderhoud dankzij varianten met geïntegreerde messcheiding
  • Snel testen zonder aansluitwerkzaamheden met steekbare varianten en de CHECKMASTER 2

Zeer smalle steekbare overspanningsbeveiliging voor 4-aderige toepassingen

Termitrab 4-aderige beveiliging  

TERMITRAB complete voor 4-aderige toepassingen

TTC-6P-4 is de smalste steekbare overspanningsbeveiliging voor 4-aderige toepassingen ter wereld. Bij een bouwbreedte van slechts 6 mm beveiligt deze beveiliging uw toepassingen op het gebied van M&R betrouwbaar tegen overspanningen en heeft daarvoor slechts een minimum aan ruimte nodig. Typische toepassingen die voorbestemd zijn voor de nieuwe overspanningsbeveiligingsmodulen, zijn die op het gebied van de temperatuur- of gewichtsmeting. Of ze beveiligen drie aders van uw digitale I/O's inclusief signal ground op slechts 6 mm betrouwbaar tegen overspanning. Met TTC-6P-4 breiden wij het productprogramma op het gebied van smalle overspanningsbeveiligingsproducten voor de M&R-techniek uit voor nog meer toepassingsmogelijkheden.

Wist u al ...

... dat u met slechts twee keer klikken de passende overspanningsbeveiliging voor uw M&R-toepassing kunt vinden? TERMITRAB complete biedt meer dan 110 artikelen met uiteenlopende schakelings- en spanningsvarianten. Een productassortiment dat voor nagenoeg alle toepassingen in de M&R-techniek een oplossing biedt. De configurator voor overspanningsbeveiliging voor de M&R-techniek helpt u daarbij om overzicht te behouden. Met slechts twee muisklikken maakt u de geschikte productkeuze voor een optimale beveiliging van uw toepassing. De keuzematrix biedt een snelle instap aan de hand van de twaalf meest gangbare interfaces in de M&R-techniek. Is uw interface niet opgenomen in de selectie, dan vindt u een passende overspanningsbeveiligingsmodule via gedetailleerd zoeken.

Toepassingsgebieden

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Kennis vergaren

Samen met Schaap en Van der Heide organiseren wij de kosteloze themamiddag Bliksem- en overspanningsbeveiliging.

Themamiddag Bliksem- en overspanningsbeveiliging
Meer informatie, data en aanmelden