Alles voor de beste schakelkasten

Alles voor de beste schakelkasten

Als competente partner op het gebied van installeren biedt Phoenix Contact alle producten voor een perfect opgebouwde schakelkast uit één hand.

Een perfect opgebouwde schakelkast is niet alleen uw visitekaartje bij uw klant. Het juiste montagemateriaal bespaart kostbare ruimte, een optimale geleiding van de bedrading verkort de aansluittijd, slimme toebehoren maken montage en bekabeling snel en comfortabel.

Ons productenprogramma voor schakelkasten op een rij

Wij bieden u alles uit één hand: van de invoer in de schakelkast met rationele kabeldoorvoeren, via wartels, kabelbeschermingssystemen en kabelgoten, tot aan de kleinste componenten zoals kabelbinders en -coderingen. Nauwkeurige functionaliteit en maximale kwaliteit staan hierbij tot in detail voorop.

Bouw schakelinstallaties en -kasten tijd- en ruimtebesparend op met het geschikte montagemateriaal. Daarbij zorgen montagerails en eindsteunen voor een betrouwbare bevestiging van elektrische verbindingselementen en componenten in de schakelkast.

Montagetoebehoren helpen de beperkte ruimte tot in het kleinste hoekje te benutten, afdekprofielen garanderen een betrouwbare aanrakingsveiligheid.

Breng orde aan in uw schakelkast. Een tijdbesparende en onderhoudsvriendelijke verbinding met de schakelkastdeur brengt u tot stand met het innovatieve kabelgeleidingssysteem CGS.

Het omvangrijke assortiment bedradingskanalen biedt de gebruiker de mogelijkheid kabels flexibel en tegelijk gestructureerd in de schakelkast te leggen. De montage wordt daarbij vereenvoudigd door zonder gereedschap te verwijderen profielen. Kabelbeschermslangen dienen voor de beschermde toevoer van kabels en aders naar de schakelkast.

Met het kabelinvoersysteem CES modular voert u kabels ruimtebesparend, overzichtelijk en systematisch in de schakelkast. Met flexibel te combineren kabelwartels kunt u zowel geconfectioneerde als niet-geconfectioneerde kabels snel monteren of vervangen.

Voer met CES Multigates tot wel 37 niet-geconfectioneerde kabels via één enkele membraanplaat zonder onderbrekingen in de schakelkast. De conusvormige wartels in verschillende grootten snijdt u naar wens uit.

Potentiaalverdelers vereenvoudigen het verdelen van de stuur- of bedrijfsspanning. Door het verschillende aantal potentiaalniveaus alsmede aansluitklemmen is een flexibele toepassing mogelijk.

De compacte verdelerblokken PTFIX zijn snel en eenvoudig gemonteerd, direct klaar voor gebruik en kunnen naar wens worden uitgebreid. Daarmee realiseert u een overzichtelijke en ruimtebesparende verdeling van verschillende potentialen in de kast. De EMC-conforme afscherming van gevoelige analoge signalen voert u met onze producten eenvoudig en betrouwbaar uit.

De nieuwe EO-contactdozen met verschillende connectorvormen zijn geschikt voor internationale toepassing in de schakelkast en installatiebouw.

Extra functies zoals lichtindicaties, schakelaars, zekeringen of beveiligingsschakelaars zorgen daarbij voor uitgebreide toepassingsmogelijkheden. In ons brede productenprogramma vindt u gegarandeerd de optimale contactdoos voor uw schakelkast.

De PLD-schakelkastverlichting zorgt voor een optimale verlichting van uw schakelkast – ook onder in de kast – en kan in een handomdraai, zonder gereedschap worden geïnstalleerd.

U hebt de keuze uit twee vermogensklassen en een uiterst flexibel productenprogramma, zodat u de verlichting kunt kiezen die op uw wensen is afgestemd.

Naar onze producten

Via de onderstaande links komt u direct bij ons productenprogramma.

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Service