Industrie 4.0

Phoenix Contact – uw partner voor Industrie 4.0

De intelligente productie van morgen: Met onze ervaring en oplossingen maken wij uw productie toekomstbestendig.

Categorieën

De wereld verandert: ze wordt digitaler, intelligenter, flexibeler. Initiatieven zoals Industrie 4.0, Industrial Internet Consortium (IIC) ofr China Manufacturing 2025 geven de eerste antwoorden op de vraag wat het effect van de digitalisering in de industrie is.

Ervaar hoe dichtbij deze modellen voor de verdere ontwikkeling van de industriële productie tegenwoordig al zijn – juist hier, bij Phoenix Contact.

Onze ervaring voor uw succes

Roland Bent, CTO Phoenix Contact

Roland Bent, CTO Phoenix Contact

Samen met klanten en partners creëren wij actief oplossingen voor de toekomst. Met bijna 100 jaar ervaring in de machinebouw en automatisering zijn wij uitstekend toegerust om de onstuitbare digitalisering van onze wereld om te zetten in de intelligente productie van morgen.

Een hoge productiediepte, de bedrijfseigen machinebouw en de gespecialiseerde knowhow op het gebied van automatisering zijn nog maar drie van de vele redenen waarom Phoenix Contact de beste partner voor de intelligente productie van morgen is.

Versterk uw concurrentiepositie door een intelligentere productie voor maximale efficiëntie en flexibiliteit. Daarvoor ontwikkelen wij componenten, systemen en oplossingen die aan praktijkgerichte eisen voldoen:

  • uniform digitaal
  • communicatief en veilig
  • zelfstandig en adaptief
  • eenvoudig te bedienen
  • eenvoudig te installeren
  • resource-efficiënt

Smart Engineering and Production 4.0

Doorlopend geautomatiseerd proces in het technologienetwerk  

Smart Engineering and Production 4.0

De basis voor de intelligente productie van morgen is de toepassing van een uniforme digitale beschrijving.

Het technologienetwerk van Eplan, Rittal en Phoenix Contact presenteert een volledig geautomatiseerd proces, van digitaal artikel via de engineering tot aan de productie.

Platform Industrie 4.0

Logo van platform Industrie 4.0

Het gemeenschappelijke project van de Duitse brancheorganisaties BITKOM, VDMA en ZVEI realiseert het toekomstproject Industrie 4.0 van de Duitse overheid.

Inmiddels hebben zich 80 verschillende organisaties en daarmee meer dan 7000 ondernemingen aaneengesloten tot een van de internationaal grootste netwerken.

It's OWL – Intelligente Technische Systemen Ostwestfalen Lippe

Logo van It's OWL

In het technologienetwerk werken wereldwijd technologisch toonaangevende organisaties en bedrijven uit de machinebouw, elektro- en elektronica-industrie alsmede uit de autotoeleveringsindustrie samen met regionale onderzoeksinstellingen concrete projecten uit.

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Service


Industrie 4.0 in de praktijk

Scheidingsversterkers met bus- en netwerkkoppeling


Industrie 4.0

De intelligente productie van morgen

Referrer:

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten