Hannover Messe Industrie

VIP-bezoek
Hannover Messe

2-daags VIP-bezoek aan de grootste industriebeurs van Europa.

Van 20 - 24 april 2020 bruist Hannover Messe Industrie (HMI) weer van de technische innovaties. Op een standoppervlakte van > 2000 m toont Phoenix Contact u de "Solutions for the Future" voor o.a. overspanningsbeveiliging, slimme energiedistributie, water/afvalwater, verkeersinfrastructuur en energie-efficiency. Kortom één dag is eigenlijk te kort, maar wel efficiënt om weer up-to-date terug te keren.

Programma

Met ons programma willen wij onze bezoekers kennis laten maken met Phoenix Contact als wereldwijde innovatieleider op het gebied van elektrotechniek, hen een rondleiding geven door onze productiefaciliteit in Blomberg en hen onze aanwezigheid op de beurs laten beleven. Het bezoek beperkt zich niet tot de bovengenoemde punten, maar het zal ook mogelijk zijn om andere exposanten op de beurs te bezoeken.

DatumTijd 
Donderdag 23 april 2020

12.00 uur
 

13.00 uur
 

16.30 uur

18.00 uur

19.00 uur

Aankomst Phoenix Contact Blomberg
(ontvangst en lunch)

Bedrijfspresentatie en rondleiding door productiefaciliteit

Aankomst Hotel Bad Salzuflen

Drankje aan de hotelbar

Buffet en naborrelen

Vrijdag 24 april 2020

vanaf
06.30 uur

07.30 uur

09.00 uur

10.00 uur

11.00 uur


Ontbijt

Vertrek naar Hannover

Welkom op de Phoenix Contact stand

Rondleiding op de Phoenix Contact stand*

Uw eigen plan/route over de Hannover Messe

* rondleiding op de stand wordt in het Engels gegeven
 

Aanmelden*

Wilt u graag met ons mee? Vul dan het onderstaande formulier in. U krijgt van ons een bevestiging van uw reservering met daarin de details van het bezoek.

Heeft u vragen of wilt u graag aanvullende informatie? Neem dan contact op met uw contactpersoon.

*
Phoenix Contact hecht grote waarde aan samenwerking die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en partnership. Wij respecteren de juridische bepalingen en voorschriften van onze zakenpartners. Om die reden willen wij u verzoeken om te controleren of u deze uitnodiging mag accepteren in overeenstemming met de wetten en nalevingsvoorschriften die voor u gelden.

Daarnaast vragen wij om uw begrip dat wij deze uitnodiging alleen kunnen verstrekken aan ambtenaren en personen met speciale verplichtingen voor overheid onder voorbehoud van de toestemming van een werkgever. Door deze uitnodiging te accepteren, bevestigt u dat het u is toegestaan om deze te aanvaarden en dat u daarvoor toestemming heeft verkregen, indien vereist.

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20