Referenties

Referenties

Gezamenlijk maken wij een succes van projecten

Ervaar hoe wij installaties in de waterbranche efficiënt en betrouwbaar automatiseren.

Terug naar Watermanagement

Categorieën

 • Waterzuiveringsinstallatie Braunsbedra

  Door de goed op elkaar afgestemde meet- en automatiseringstechniek van Krohne en Phoenix Contact kon het ZWAG zijn afvalwater-pompwerken optimaliseren.

 • Zuiveringsinstallatie Warendorf

  Door de gestandaardiseerde data-uitwisseling van de FDT-technologie en een overzichtelijke procesvisualisatie van Phoenix Contact bereikte waterzuiveringsbedrijf Warendorf een hogere flexibiliteit en effectiviteit.

 • Gemaal Nijmegen

  Door de voortschrijdende urbanisatie en lokale weersomstandigheden staat de grensoverschrijdende waterregulering voor nieuwe uitdagingen.

 • Gemeentelijke diensten Ober-Mörlen

  De Duitse gemeente Ober-Mörlen grenst aan de regio Hochtaunuskreis en voorziet de aangesloten verbruikers hoofdzakelijk van water uit eigen grondwaterbronnen.

Phoenix Contact is al sinds vele jaren partner van de waterbranche. Lees in de volgende bijdragen met referenties hoe onze klanten veeleisende projecten hebben gerealiseerd met behulp van oplossingen van Phoenix Contact.

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten