Referenties

Referenties

Gezamenlijk maken wij een succes van projecten

Ervaar hoe wij installaties in de waterbranche efficiënt en betrouwbaar automatiseren.

Terug naar Watermanagement

Categorieën

 • Gemeentelijke diensten Ober-Mörlen

  De Duitse gemeente Ober-Mörlen grenst aan de regio Hochtaunuskreis en voorziet de aangesloten verbruikers hoofdzakelijk van water uit eigen grondwaterbronnen.

 • AVU Netz

  Voor de gedetailleerde codering van alle installatieonderdelen in de uitgestrekte installatiestructuren van de watervoorziening zocht AVU Netz een mobiel printsysteem.

 • Gemeentelijke diensten Bad Kreuznach

  In het kader van de aanpassing van het leidingnetwerk wilden de gemeentelijke diensten van de Duitse stad Bad Kreuznach ook de remote communicatietechniek up-to-date maken.

 • Watervoorziening Schieder-Schwalenberg
 • AVU Netz Gevelsberg

  AVU Netz zocht naar een gestandaardiseerde oplossing voor toegang op afstand waarmee hun eigen wensen efficiënt en voordelig konden worden gerealiseerd. De oplossing verlaagt de inkoop- en voorraadskosten, reduceert de benodigde tijd voor de inbedrijfstelling en verhoogt bovendien de beschikbaarheid.

Phoenix Contact is al sinds vele jaren partner van de waterbranche. Lees in de volgende bijdragen met referenties hoe onze klanten veeleisende projecten hebben gerealiseerd met behulp van oplossingen van Phoenix Contact.

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20