Onderhoud op afstand via het openbare telefoonnet

Onderhoud op afstand via het openbare telefoonnet

Eenvoudig en snel

Dankzij het feit dat het openbare telefoonnet zo uitgebreid en fijnmazig is, is het in vrijwel elk land beschikbaar.

Voor een tijdelijke toegang op afstand tot uw verafgelegen machines en installaties biedt Phoenix Contact analoge modems aan. Deze maken op zeer eenvoudige wijze onderhoud op afstand mogelijk door middel van de beproefde inbeltechniek, tot op de meest afgelegen gebieden ter wereld. De analoge telefooninfrastructuur is geschikt voor toepassing van de ADSL-breedbandrouter. Deze verbindt industriële Ethernet- of RS-232-apparaten via een vaste DSL-verbinding met het internet. Via een highspeed internetverbinding kunt u wereldwijd afzonderlijke machines, installaties of complete Ethernet-netwerken bereiken.

Uw voordelen

  • de geïntegreerde Annex A/B-omschakeling maakt een snelle inbedrijfstelling ter plaatse mogelijk zonder eerst de plaatselijke provider-voorwaarden uitgebreid te hoeven raadplegen
  • toepassing als DSL-modem of DSL-router eenvoudig in het web based management instelbaar
  • automatische signaalaanpassing van DSL naar LAN
  • geïntegreerde functionaliteiten als firewall, VPN, NAT

ADSL-router voor wereldwijde toepassing

De ADSL-breedbandrouters maken de highspeed-verbinding van industriële Ethernet- en RS-232-apparaten met het internet mogelijk en ondersteunen bovendien alle gangbare ADSL-standaarden.

Door de geïntegreerde Annex A/B/J-omschakeling kunnen de breedbandrouters eenvoudig aan de eisen van de regionale telecomaanbieder worden aangepast. In modemmodus functioneert het apparaat als eenvoudige converter van DSL naar LAN. Een afzonderlijke, nageschakelde router neemt dan de router- en firewall-functie op zich. Bij toepassing als router neemt het apparaat deze functies echter zelf op zich, zodat er geen afzonderlijke router benodigd is.

ADSL-router/modem  

ADSL-router/modem - een apparaattype dat niet alleen ontworpen is voor de industriële, maar ook voor flexibele toepassing over de hele wereld.

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten