Openbaar telefoonnet

Eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel

Dankzij het feit dat het openbare telefoonnet zo uitgebreid en fijnmazig is, is het in vrijwel elk land beschikbaar.

Eenvoudig en snel via het wereldwijd beschikbare netwerk

Voor een tijdelijke toegang op afstand tot uw verafgelegen machines en installaties biedt Phoenix Contact analoge modems aan. Deze maken op zeer eenvoudige wijze onderhoud op afstand mogelijk door middel van de beproefde inbeltechniek, tot op de meest afgelegen gebieden ter wereld.

De bestaande analoge telefooninfrastructuur maakt de toepassing van de breedbandige ADSL-technologie mogelijk. De ADSL-breedbandrouters verbinden industriële Ethernet- of RS-232-apparaten via een vaste DSL-verbinding met het internet. Via een highspeed breedband-internetverbinding kunt u wereldwijd afzonderlijke machines, installaties of complete Ethernet-netwerken bereiken.


Dataoverdracht via het openbare telefoonnet

Naar de producten van deze oplossing

In de onderstaande productlijst vindt u de componenten waarmee u deze oplossing voor remote communicatie/onderhoud op afstand kunt realiseren.

Maximale flexibiliteit met de DSL-breedbandrouter

  • De geïntegreerde Annex A/B-omschakeling maakt een snelle inbedrijfstelling ter plaatse mogelijk. Een uitgebreid vooronderzoek naar de voorwaarden van de lokale provider is niet meer nodig.
  • Bovendien kan door middel van web based management eenvoudig en toepassingsgericht gekozen worden of de modulen als DSL-modem of als DSL-router worden gebruikt.
  • Het DSL-modem voert een signaalaanpassing van DSL naar LAN uit.
  • De DSL-router biedt bovendien geïntegreerde routerfuncties, bijv. een firewall, VPN en NAT.

 

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten