Spoorwegindustrie

Spoorwegindustrie

Altijd aan uw zijde

Met onze producten, systemen en oplossingen zijn wij uw betrouwbare partner.

Terug naar Oplossingen

Categorieën

  • Toepassingen en oplossingen
    Toepassingen en oplossingen

    Onze producten voor railvoertuigen bieden kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn onderhoudsvrij.

  • Normen en standaards
    Normen en standaards

    Phoenix Contact-producten voor de spoorwegindustrie voldoen aan de meest uiteenlopende nationale en internationale normen en standaards die speciaal voor spoorwegtoepassingen gelden.

Phoenix Contact is al tientallen jaren een betrouwbare partner van de spoorwegindustrie en biedt u producten aan voor railvoertuigen en de signaaltechniek. Profiteer van een hoge innovatiekracht en een uitgebreide branche-knowhow. Dat is de basis voor betrouwbare en economische oplossingen.

Wij bieden u een uitgebreid productenprogramma voor uw individuele aansluitings- en systeemoplossing. Onze experts ondersteunen u graag!

IRIS-certificering

IRIS-certificering  

IRIS-certificering

Phoenix Contact is sinds april 2008 gecertificeerd volgend de International Railway Industry Standard (IRIS). Als basis voor deze standaard geldt de kwaliteitsmanagementsnorm DIN EN ISO 9001, die werd aangevuld met internationale specifieke eisen voor de spoorwegen.

De certificering bevestigt de aanpassing van onze kwaliteitsmanagementsprocessen volgens IRIS-standaard en de constante kwaliteit van onze producten gedurende de gehele productlevenscyclus.

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Service

Downloads