Procesindustrie

Procesindustrie

Installaties met een hoge beschikbaarheid

Met oplossingen van Phoenix Contact blijft uw concurrentiepositie langdurig gewaarborgd.

Terug naar Oplossingen

Categorieën

 • Procesindustrie 4.0
  Modernisering en digitalisering

  Phoenix Contact begeleidt u op de weg naar een moderne, digitale installatie, om onderhoudsprocessen te optimaliseren, ongepland uitval te reduceren en controlerondes papierloos te maken.

 • Digitale transformatie – open architectuur
  Digitale transformatie – open architectuur

  Om de beschikbaarheid en veiligheid van een installatie niet in gevaar te brengen, heeft NAMUR Open Architecture (NOA) het doel voor ogen om open, veilige en schaalbare systemen in de procesindustrie in te zetten, zoals het open besturingplatform PLCnext Technology in combinatie met de Proficloud.

 • Modulaire procesautomatisering
  Raffinaderij

  Industrie 4.0 speelt ook in de procestechniek een grote rol. Phoenix Contact biedt hiervoor producten en oplossingen aan.

 • Explosiebeveiliging
  Explosiebeveiliging

  Om aan de eisen voor explosiegevaarlijke omgevingen te voldoen, heeft Phoenix Contact een uitgebreid aanbod aan producten en oplossingen voor u.

 • Toepassingen en oplossingen
  Toepassingen en oplossingen

  Onze op maat gesneden en gecertificeerde oplossingen zorgen voor een hoge beschikbaarheid en verbeterde efficiëntie van uw procesinstallaties.

 • Referenties
  Referenties procesindustrie

  Hier kunt u zien hoe wij de eisen uit de procesindustrie succesvol realiseren. Laat u overtuigen door onze branchespecifieke knowhow.

 • Intelligente koppeling
  Intelligente koppeling

  Maak kennis met onze innovatieve technologische oplossingen.

 • Producten
  Producten voor de procesindustrie

  Phoenix Contact biedt een breed productenprogramma aan met aansluit- en automatiseringstechniek voor toepassing in de procesindustrie.

 • Service en support
  Service en support voor de procesindustrie

  De door Phoenix Contact aangeboden services ondersteunen u professioneel bij de engineering, het produceren, gebruik of onderhoud van uw procesinstallaties.

Beschikbaarheid van de installatie, modularisatie en digitalisering zijn in de procestechniek belangrijke factoren om bij de toenemende concurrentie een goede concurrentiepositie te behouden. Voor zowel de chemische en farmaceutische als de olie- en gasindustrie geldt, dat de zeer complexe procesinstallaties ook onder extreme omstandigheden moeten blijven voldoen aan de stijgende eisen aan de installatieveiligheid en -flexibiliteit.

Om bij deze wereldwijde concurrentie aan deze eisen te kunnen voldoen, levert Phoenix Contact baanbrekende oplossingen op het gebied van aansluit- en automatiseringstechniek voor de digitalisering, bewaking en modernisering van uw productie-installaties en -infrastructuur.

Procesindustrieën

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten