Schepen

Schepen

Veiligheid aan boord

Vertrouw op de gecertificeerde oplossingen van Phoenix Contact voor toepassing op en onder dek.

Terug naar Toepassingen en oplossingen

Categorieën

 • Bruggen
  Bruggen

  Phoenix Contact biedt op maat gesneden oplossingen voor de scheepsbrug aan, van redundante besturingsoplossingen tot en met maritieme bedienings- en visualiseringsapparatuur.

 • Vlootmanagement
  Vlootmanagement

  Het vastleggen van online-data wordt steeds belangrijker om een maximale vlootefficiëntie te bereiken en aan internationale voorschriften te voldoen.

 • Machinekamer
  Machinekamer

  Phoenix Contact zorgt met redundante systemen voor een hoge beschikbaarheid en efficiënte werking van motoren en aandrijvingen.

 • Laadruimte
  Laadruimte

  Phoenix Contact biedt oplossingen voor de laadruimte aan, van de besturing van verlichtingssystemen via de hydraulica tot aan het tank- en ballastwatermanagement.

 • Sluizen
  Sluizen

  Signaleringslampen en automatiseringstechniek van Phoenix Contact waarborgen een veilige en voordelige werking van sluizen.

Of het nu gaat om vrachtschepen, cruiseschepen, specialistische schepen, yachts of veerboten: Phoenix Contact levert op maat gesneden oplossingen op basis van een omvangrijk productenprogramma.

Van bunker-monitoring via vuilverbranding en waterbereiding tot aan de vermogensmeting bij de aandrijfas zorgen onze systemen op alle toepassingsgebieden voor een probleemloze besturing en dataoverdracht. Kabelgebonden of draadloos, dat maakt niet uit: wij bieden krachtige en betrouwbare oplossingen aan, ook voor toepassing onder ruwe omstandigheden, die volgens alle relevante scheepstoelatingen zijn getest en erkend.

Overzicht: schepen

Overzicht: schepen

Uitvalveilige besturings- en bewakingsoplossingen voor betrouwbare toepassing in schepen

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20