Vlootmanagement

Vlootmanagement

Maximaliseer uw vlootefficiëntie

Verkrijg meer inzicht in uw bedrijfsprocessen voor een effectief vlootmanagement.

Het vastleggen van online-data wordt steeds belangrijker om de maximale vlootefficiëntie te bereiken en aan internationale voorschriften te voldoen. Samen met onze partner M.A.C. System Solutions bieden wij een oplossing aan om de samenwerking tussen de bemanning aan boord en medewerkers aan land door continue online-bewaking te ondersteunen.

Met één muisklik krijgt u volledig inzicht in de prestaties van uw vloot. Als resultaat verbetert uw
energie-efficiëntie en worden uw brandstofverbruik en emissies verlaagd.

Uw voordelen

  • toegerust voor MRV en IMO DCS met ons basissysteem om te voldoen aan emissievoorschriften in havens
  • lage installatiekosten dankzij de eenvoudige instelling voor een snelle inbedrijfstelling
  • hoge transparantie van uw bedrijfsprocessen, omdat de prestaties van de wereldwijde vloot in één oogopslag zichtbaar is
  • eenvoudige integratie van het systeem, omdat er geen laswerkzaamheden nodig zijn
  • kosten- en tijdbesparing door diagnose en onderhoud op afstand

Verkrijg een wereldwijd overzicht

Toegang tot data van het containerschip via een tablet  

Altijd toegang tot informatie over uw schepen

Zorg dat u altijd toegang hebt tot informatie over uw schepen, waar ter wereld deze zich ook maar bevinden. Geselecteerde data worden regelmatig met veilige en betrouwbare servers aan land gesynchroniseerd om het dataverbruik te verlagen.

Uw medewerkers aan land kunnen alle prestatiegegevens van de vloot gestructureerd en goed georganiseerd inzien. U krijgt consistente data via elk met het internet verbonden apparaat.

Management van uw investering

Machinekamer  

Volledige prestatieanalyse voor optimalisatie van uw schepen

Voorzie uw schip van eenvoudig te integreren standaardcomponenten ter verbetering van de efficiëntie. Leg een basis met oplossingen om aan chartercontracten, het middagrapport en de MRV-reporting te voldoen.

U kunt het schip geheel volgens uw wensen en voor een maximale investeringsopbrengst op elk moment uitbreiden met extra componenten. U krijgt een volledige prestatieanalyse om uw schip verder te optimaliseren.

Maximaliseer uw rendement

Placeholder  

Problemen vroegtijdig herkennen

Profiteer van meer inzicht doordat de data van de gehele vloot in één overzicht worden gevisualiseerd. Er worden belangrijke prestatie-indicatoren geregistreerd en als resultaat worden uw brandstofverbruik en emissies verlaagd.

Schroef het rendement op door problemen al vroegtijdig te herkennen met vooruitziend onderhoud en diagnose op afstand.

Toekomstbestendige oplossing voor uw vloot

Het online-systeem heeft slechts enkele gegevensvergaringseenheden nodig en kan alle wezenlijke sensordata registreren. De opbouw van de gegevensvergaringseenheden is gericht op een eenvoudige installatie en weinig onderhoudswerkzaamheden.

Brandstofverbruik, schroefasvermogen, trim/slagzij en verschillende nautische datapunten worden regelmatig geregistreerd. Er worden gemiddelde waarden per 15 minuten geprotocolleerd en via een cloud-gebaseerd systeem doorgegeven aan het vasteland. De geregistreerde data kunnen zowel op kantoor als op het schip zelf worden bekeken. Voor verdergaande analyse is een open interface naar systemen van andere aanbieders beschikbaar.

Topologie: cloud-gebaseerde oplossing voor een effectief vlootmanagement  

Cloud-gebaseerde oplossing voor een effectief vlootmanagement

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20