Overdracht en verdeling

Hoge beschikbaarheid

Hoge beschikbaarheid

Minimaliseer de uitvaltijden van uw netwerken tijdens onderhoud of storingen: wij hebben de juiste oplossing voor u.

Een maximum aan systeembeschikbaarheid vormt de basis voor uw overdrachts- en verdeelnetten. Wilt u uw netten nog veiliger en economischer aansturen? Phoenix Contact biedt u hiervoor betrouwbare oplossingen.

Energienetten veilig aansturen

Storingvrije en veilige overdrachts- en verdeelnetten  

Storingvrije en veilige transport- en verdeelnetten

Voor een storingvrije en veilige werking van de overdrachts- en verdeelnetten is het steeds opnieuw testen van de veiligheidssystemen van groot belang. Dit geldt niet alleen voor de sectoren van de algemene energievoorziening, maar ook voor de industrie, die spoorwegtechniek of de scheepsbouw.

Tijdens de test worden specifieke bedrijfstoestanden en storingen gesimuleerd, vervolgens worden de logische reacties en schakelingen geanalyseerd.

Met de aansluitklemmen CLIPLINE complete en de meettransformator-scheidingsklemmen van de ME-serie biedt Phoenix Contact oplossingen voor elke toepassing.

Om te zorgen dat u veilig aan de slag kunt, hebben wij speciaal op de eisen van het netbedrijf afgestemde producten ontwikkeld.

De traditionele toepassing van hoogwaardige materialen staat daarbij garant voor een duurzame betrouwbaarheid van onze componenten.

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten