Toepassingen en oplossingen

Toepassingen en oplossingen

Complete oplossingen voor uw taken

Wij bieden u maximale flexibiliteit en maximaal comfort.

Wij bieden u niet alleen losse producten aan, maar ondersteunen u bij uw taken met complete oplossingen van Phoenix Contact. Met onze aansluittechnieken hebt u de grootst mogelijke flexibiliteit en ons programma met op elkaar afgestemde producten biedt u de mogelijkheid om dezelfde toebehoren voor verschillende producten te gebruiken. Laat u overtuigen van de voordelen van onze oplossingen.

Wij maken het werk eenvoudiger voor u

Markeren en coderen  

Markeren en coderen

Het assortiment van MARKING system biedt intuïtieve en gebruikersvriendelijke oplossingen voor alle toepassingen, van engineering tot aan gebruiksklare codering.

Wij leveren u de geschikte printer, de bijbehorende software voor professionele engineering, alsmede de meest uiteenlopende coderingsmaterialen voor al uw toepassingen. Bovendien staan wij u met ons persoonlijke serviceaanbod altijd graag ter zijde.

Wij helpen u te beveiligen

Blikseminslag woonhuis  

Bescherm u tegen de gevolgen van blikseminslag

Denk na over hoe u uw apparaten en persoonlijke gegevens kunt beschermen tegen de gevolgen van blikseminslag en optredende overspanningen voor het te laat is.

Gebruik ook voor uw eigen woning de passende producten van Phoenix Contact. Wij bieden u informatie en trainingen over dit thema aan en helpen u bij de keuze van de juiste producten.

Wij ondersteunen u bij het kiezen van de juiste producten

Screenshot configurators  

Uw keuzematrix voor het juiste product

Om bij de grote hoeveelheid verschillende eisen en technische mogelijkheden altijd het overzicht te kunnen bewaren, bieden wij u ter ondersteuning onze configurators aan.

Met keuzematrices voor de keuze van de juiste overspanningsbeveiliging of voor een persoonlijke samenstelling van PTFIX-verdelerblokken voor een efficiënte potentiaalverdeling vindt u altijd het juiste product of de juiste oplossing voor uw toepassing.

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20