Service en support voor de elektromobiliteit

Service en support

Onze service is uw toegevoegde waarde

Met behulp van onze diensten ondersteunen wij u bij het realiseren van uw laadoplossing.

Goede service betekent dat uw verwachtingen worden overtroffen. Daarvoor is klantgerichtheid, innovatiekracht, snelheid en passie nodig. Bij Phoenix Contact behoren deze waarden tot het DNA van de onderneming.

Niet alleen daarom zijn wij meer dan een aanbieder van componenten: met onze talloze services, zoals advies, ontwikkeling en maatwerk ondersteunen wij u bij de realisatie van uw laadoplossing of -toepassing. Daarbij ontwikkelen wij op verzoek ook klantspecifieke productvarianten en individuele oplossingen die hogere prestaties leveren dan de norm vereist.

Planning en ontwikkeling van uw laadinfrastructuur

Planning en ontwikkeling van uw laadinfrastructuur  

Voorbeeld van de installatie van drie laadpunten

Wij ondersteunen en begeleiden wij u tijdens alle fasen van uw project – van de planning tot aan de inbedrijfstelling. Daarvoor stellen wij volgens uw eisen de passende producten samen en maken wij aansluitschema's.

Bovendien helpen wij u bij de koppeling aan uw gebouwen- en energiebeheersystemen, en aan de systemen van de aanbieder van het afrekenproces. En houden wij rekening met de actuele laadstandaarden, met de normen en de meet- en ijkwetgeving.

Samenstelling van uw gekoelde HPC-oplossing

Samenstelling van uw gekoelde HPC-oplossing  

Componenten van het HPC-systeem

Bent u fabrikant of ontwerper van HPC-snellaadoplossingen?

Aan de hand van de constructieruimte van uw laadpalen, de klimaatomstandigheden op de opstellocatie en andere factoren stellen wij de optimale combinatie voor u samen, die bestaat uit HPC-laadkabels, wanddoorvoer, besturing en andere componenten.

Graag adviseren wij u over passende koelaggregaten en warmtewisselaars van een van onze technologiepartners.

Laadconnector met uw logo

Laadconnector met uw logo  

Laadconnector met klantlogo

Op aanvraag produceren wij onze AC-laadconnectoren met uw bedrijfslogo. Voor de buitenwacht krijgt uw laadpaal of laadpunt dan een uniforme branding en huisstijl.

U kunt kiezen of uw logo in de zachte componenten van de voertuiglaadconnector wordt gestempeld, of dat het de vorm krijgt van een UV- en weersbestendige sticker met zwart/witte of gekleurde opdruk.

Laadkabels volgens uw wensen

Laadkabels volgens uw wensen  

Verschillende laadkabels

Kies uit ons uitgebreide assortiment tussen verschillende lengtes en doorsnedes, metrische en AWG-kabels, alsmede spiraalvormige en rechte kabels.

Als u de door u gewenste combinatie niet aantreft bij ons, is de installatie en productie van een klantspecifiek artikel mogelijk. Op verzoek bieden wij het kabeluiteinde ook gestript, geconfectioneerd of verkrompen aan.

Ontwikkeling van klantspecifieke voertuig-inlets

Ontwikkeling van klantspecifieke voertuig-inlets  

Klantspecifieke inlets voor automobielfabrikanten

Volgens uw eisen ten aanzien van inbouwruimte, laadvermogen en functionaliteit ontwikkelen wij vehicle inlets voor de standaardproductie van uw elektrische auto.

Daarbij integreren wij eigenschappen als led-weergaven, verlichting, bedieningselementen of de vergrendeling van laadconnector en laadklep.

Door intelligente koelconcepten en een uiterst nauwkeurige temperatuurmeting verminderen wij de aderdoorsnedes en verlagen zo de kosten van het totale laadsysteem.

Wilt u met ons uw laadoplossing realiseren?

Wij adviseren u graag en helpen u bij uw projectspecifieke vereisten.

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Service