Machine- en installatiebouw

Machine- en installatiebouw

Wereldwijd veilig communiceren

Innovatieve producten en diensten op maat voor uw eisen in de machinebouw.

Uw toepassing: onderhoud op afstand

Vanaf de engineering, via de levering tot aan de inbedrijfstelling en after-sales-support: een uitgebreide service gedurende de gehele levenscyclus van een machine is een onmisbaar onderdeel van de bedrijfsvoering in de machine- en installatiebouw geworden.

De optimalisering van de beschikbaarheid en productiviteit van machines en productie-installaties door diagnose en onderhoud op afstand speelt hierbij een steeds belangrijkere rol en biedt mogelijkheden tot extra omzet. Om dit te realiseren hebt u veilige verbindingen op afstand naar uw machines en installaties nodig volgens een uniform en sluitend concept dat door uw klanten aan de gebruikerszijde breed wordt geaccepteerd.

Onze oplossing: een veilige verbinding

Veilig onderhoud op afstand  

Veilig onderhoud op afstand in de machinebouw

Phoenix Contact biedt met zijn mGuard-technologie een oplossing voor veilig onderhoud op afstand via internet of mobiele netwerken, die zonder software te installeren transparant in installaties en machines kan worden geïntegreerd.

De beproefde mGuard-appliances zijn zonder moeite in elke omgeving toepasbaar, onafhankelijk van besturingssystemen en zonder configuratieveranderingen aan de installatie of het omringende netwerk. Een maximum aan veiligheid wordt gegarandeerd door de combinatie van firewall- en VPN-technologieën (Virtual Private Networks), die in alle mGuard-apparaten zijn geïntegreerd.

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20