Industrie en kritische infrastructuur

Industrie en kritische infrastructuur

Veilig en efficiënt

Security-producten en -oplossingen voor een betrouwbare werking.

Uw toepassing: een uitvalveilige installatie

De IT-standaarden Ethernet en TCP/IP veroveren inmiddels ook de wereld van de industriële netwerkkoppeling met hoge groeicijfers. Tegelijkertijd groeit het bewustzijn over de kwetsbaarheden en veiligheidsrisico's van in een netwerk gekoppelde besturings- en automatiseringssystemen.

Voor de industriële netwerkveiligheid zijn gangbare office-oplossingen echter niet geschikt, want anders dan in de klassieke IT geldt daarbij de beschikbaarheid van de installaties als beveiligingsdoel met de hoogste prioriteit. Andere elementen zijn de integriteit en vertrouwelijkheid van de datacommunicatie. De verwerkende industrie en beheerders van kritische infrastructuren zijn daarom op beveiligde lokale industriële netwerken en veilige lange-afstandsverbindingen via IP-netwerken zoals het internet aangewezen.

Onze oplossing: uitgebreide veiligheidsconcepten

mGuard in de procestechniek  

Security-concept voor de procestechniek

Phoenix Contact levert daarom veiligheidsconcepten die de toegang regelen, ongewenst dataverkeer voorkomen en het onderscheppen van data bemoeilijken.

Het oplossingenprogramma loopt daarbij uiteen van eenvoudige mechanische vergrendelingen voor Ethernet-kabels, via managebare switches voor netwerksegmentering en toegangscontrole, tot aan industriële security appliances met firewall-functies alsmede een veilige en vertrouwelijke communicatie via gecodeerde VPN's (Virtual Private Network).

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20