Toepassingen en oplossingen

Toepassingen en oplossingen

Op maat gesneden branche-oplossingen

Kies voor innovatieve concepten voor efficiënte processen in de automobielproductie.

Terug naar Automobielindustrie

Categorieën

 • Persstraat
  Persstraat

  De beschikbaarheid van uw installatie als hoogste prioriteit - met oplossingen van Phoenix Contact komt u aan deze eis tegemoet.

 • Carrosseriebouw
  Carrosseriebouw

  Bij Phoenix Contact vindt u netwerkproducten en besturingen op basis van algemeen erkende IT-standaards voor eenvoudige engineeringsprocessen en een snelle inproductiename.

 • Lakkering
  Lakkering

  Automatiseringstechniek van Phoenix Contact zorgt voor onderbrekingsvrije en hooggeautomatiseerde processen bij transport, behandeling en lakkering.

 • Aandrijflijnproductie
  Aandrijflijnproductie

  Phoenix Contact biedt decentrale automatiseringsoplossingen, softwareproducten en services aan voor een efficiënte werking van installaties in de aandrijflijnproductie.

 • Eindmontage
  Eindmontage

  Automatiseringsoplossingen van Phoenix Contact ondersteunen de juiste ergonomie bij de handmatige inbouw en zorgen voor nauwkeurige logistieke en montageprocessen.

 • Transporttechniek
  Transporttechniek

  Oplossingen van Phoenix Contact maken een voordelige engineering van de visualisering en een selectieve bedienbaarheid van de logistieke processen mogelijk.

 • Fabrieksinfrastructuur
  Fabrieksinfrastructuur

  Phoenix Contact ondersteunt de coördinatie van de resources in de gebouwen en in de productie met in de praktijk beproefde concepten en producten.

In het complete productieproces zijn robuuste, open en transparante automatiseringsoplossingen nodig. Vooral een betrouwbare communicatie, de functionele machineveiligheid, een volledige diagnose alsmede een hoge beschikbaarheid en verwerkingssnelheid zijn belangrijk.

Als jarenlange partner van de automobielindustrie levert Phoenix Contact doordachte oplossingen voor de afzonderlijke deelgebieden van de productie. Als basis dient doorgaans een automatiseringsstandaard met een uniforme software- en bedieningsarchitectuur. Interfaces voor de engineeringstools en een eenvoudige samenstelling van de visualisering reduceren uw engineeringswerkzaamheden aanzienlijk.

Overzicht: automobielproductie

Overzicht: automobielproductie

Concepten voor de besturing en de industriële communicatie in de automobielproductie

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20