Realisatie

Ondersteuning van experts voor uw veiligheid

Een Phoenix Contact-medewerker legt de eisen op het gebied van de machineveiligheid uit aan een klant  

Wij helpen u om de eisen te realiseren die aan de machineveiligheid worden gesteld

Wij ondersteunen u intensief bij het realiseren van de eisen op het gebied van de machineveiligheid, zodat u zich op uw kerncompetenties kunt blijven concentreren.

Daartoe bieden wij u begeleiding op locatie aan of nemen we complete deeltaken van u over, die wij volgens uw specificaties realiseren.

Procesbegeleiding voor de risicoanalyse en -beoordeling volgens de laagspanningsrichtlijn en EMC-richtlijn op locatie

Op 20 april 2016 zijn de vernieuwde EMC-richtlijn (elektromagnetische compatibiliteit) en de laagspanningsrichtlijn van kracht gegaan. Een van de belangrijkste vernieuwingen is de expliciete eis tot het doorvoeren en documenteren van een risicoanalyse en -beoordeling. U krijgt van ons een uitgebreid overzicht over de vereiste processen en methoden om de risicoanalyse en -beoordeling betreffende de elektrische gevaren en de gevaarlijke EMC-invloeden uit te voeren. Daarnaast lichten we de wettelijke verbanden voor u toe.

Een deskundige van Phoenix Contact maakt u bij de advisering bekend met de omgang met de specifieke documentatieformulieren. Hij vertelt welke informatie in welke volgorde in het document dient te worden opgenomen. De door u gecompleteerde bewijsdocumentatie is de basis voor een CE-markering conform de richtlijn.

Beschrijving
EMC-richtlijn en laagspanningsrichtlijn [PDF, 0,17 MB]
Begeleiding

Aanvragen van ondersteuning bij de realisatie

Hier kunt u uw individuele ondersteuning aanvragen. Nadere details bespreken we graag met u.

PHOENIX CONTACT B.V.

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar
Postbus 246
6900 AE Zevenaar
(0316) 59 17 20

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten