Advisering

Advies van experts voor uw veiligheid

Phoenix Contact-medewerker geeft een klant advies op het gebied van functionele veiligheid  

Wij adviseren u rondom het thema functionele veiligheid

Wij delen onze jarenlange ervaring op het gebied van functionele veiligheid met u.

Met een algemene advisering verschaffen wij u de basisinzichten in de benodigde maatregelen voor de functionele veiligheid.

Om de eisen die speciaal voor u van belang zijn helder te krijgen, richten we ons naar uw benodigdheden. Zo ontstaat er een concreet beeld voor de volgende stappen en kunt u de daarvoor benodigde maatregelen in gang zetten.

Safety-advisering

Wij adviseren u over de thema's uit de veiligheidslevenscyclus aan de hand van een gestandaardiseerde themacatalogus. In dit document komen alle relevante wettelijke en normatieve aspecten voor uw specifieke thema aan de orde. De themacatalogus is een leidraad die u in het kader van de advisering krijgt. Hij is zo vormgegeven, dat u tijdens het gesprek uw persoonlijke aaantekeningen kunt toevoegen. Over overige thema's krijgt u na de advisering het besprekingsprotocol.

Beschrijving Taal Stand
Functionele veiligheid [PDF, 0,19 MB]
Klantspecifieke advisering
Engels 12.10.2015

Plaatsonafhankelijke safety-advisering

In het kader van ons service-aanbod bieden wij locatie-onafhankelijke web-advisering aan om u nog sneller van dienst te kunnen zijn. Via een webconferentie geeft de safety-expert advies op het gebied van thema's uit het proces voor de machineveiligheid; dit kan zowel alomvattend de veiligheidslevenscyclus voor machines betreffen als de details van de afzonderlijke fases van de risicobeoordeling tot en met de validatie. Het thema wordt vooraf in overleg vastgelegd. De kosten worden berekend op basis van de daadwerkelijke duur van de adviesverlening. Bijkomende kosten zoals die ontstaan door reizen komen te vervallen.

Beschrijving Taal Stand
Functionele veiligheid [PDF, 0,17 MB]
Plaatsonafhankelijke klantspecifieke advisering
Engels 12.10.2015

Advisering aanvragen

Hier kunt u uw persoonlijke advisering aanvragen. Nadere details bespreken we graag met u.

Safety-Hotline

+49 5281/946 2777

Dringenauer Straße 30
31812 Bad Pyrmont, Germany