Prijs- en artikelbestanden

Met één druk op de knop geïnformeerd

Met één druk op de knop geïnformeerd

Beschik precies over die prijs- en artikelgegevens die u nodig heeft – in gestandaardiseerde vorm.

Van ruim 45.000 artikelen zijn artikelgegevens zoals afbeeldingen, verpakkingshoeveelheden, prijzen, voorraden en levertijden beschikbaar via onze webportal en via 2BA.

De inhoud van dit bestand wijzigt regelmatig. Artikelen verdwijnen uit het assortiment en worden vervangen door nieuwe versies en er komen nieuwe producten bij. Door uw gegevens up-to-date te houden en uw stamdata regelmatig te toetsen of te laten vervangen door onze data, blijft een hoge kwaliteit van data gegarandeerd. Hierdoor verloopt elektronische communicatie probleemloos en kan er een snelle uitwisseling van orderinformatie plaatsvinden.

Artikelgegevens en productdata raadplegen via 2BA

Met 2BA kunt u makkelijk alle productgegevens online raadplegen. 2BA houdt zich bezig met het onderhouden, beheren en exploiteren van de uniforme artikelbestanden voor de verschillende sectoren uit de installatiebranche. Uiteraard kunt u met 2BA ook alle artikelgegevens raadplegen. Onze gegevens zijn altijd up-to-date. Het voordeel van 2BA is dat u altijd gebruikt maakt van een uniform en gecontroleerd artikelbestand, technische productgegevens kunt raadplegen en de prijshistorie kunt inzien.

Daarnaast kunnen wij u een overzicht van uw kortingen ter beschikking stellen in het bekende ICC-formaat. Dit formaat kan direct ingelezen worden in verschillende calculatiepakketten, waardoor netto artikelprijzen direct zichtbaar zijn. 

Wilt u ook graag een ICC-bestand ontvangen, neemt u dan contact met ons op.

PHOENIX CONTACT B.V.

(0316) 59 17 20

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten