Prijs- en artikelbestanden

Met één druk op de knop geïnformeerd

Met één druk op de knop geïnformeerd

Beschik precies over die prijs- en artikelgegevens die u nodig heeft – in gestandaardiseerde vorm.

Van ruim 96.000 artikelen zijn artikelgegevens zoals omschrijvingen, minimale bestelhoeveelheden, afbeeldingen, verpakkingshoeveelheden, prijzen en levertijden beschikbaar.

Prijs- en artikelbestanden

De prijs- en artikelbestanden van Phoenix Contact B.V. bevatten een compleet overzicht van alle product- en artikeldata die bij Phoenix Contact beschikbaar zijn. Mocht u aanvullende informatie wensen of het bestand in een ander formaat, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Planning & Process via sales@phoenixcontact.nl. De handleiding voor deze bestanden, inclusief een beschrijving van alle veldnamen die hierin zijn opgenomen, kunt u hieronder downloaden.

Ingangsdatum van de nieuwe Phoenix Contact prijslijst is 1-1-2019.

Beschrijving Taal Stand
Gebruikershandleiding prijs- en artikelbestanden [PDF, 37 KB]
Handleiding inclusief een beschrijving van alle veldnamen
Nederlands 01.01.2019
Prijs-, artikelbestand in PAB 2.0 formaat [ZIP, 13,39 MB]
Prijzen geldig vanaf 1-1-2019
Nederlands 28.03.2019
Prijs-, artikelbestanden in Excel-formaat [ZIP, 17,68 MB]
Prijzen geldig vanaf 1-1-2019
Nederlands 28.03.2019

Artikelgegevens en productdata raadplegen via 2BA

Met 2BA kunt u makkelijk alle productgegevens online raadplegen. 2BA houdt zich bezig met het onderhouden, beheren en exploiteren van de uniforme artikelbestanden voor de verschillende sectoren uit de installatiebranche. Uiteraard kunt u met 2BA ook alle artikelgegevens raadplegen. Onze gegevens zijn altijd up-to-date. Het voordeel van 2BA is dat u altijd gebruikt maakt van een uniform en gecontroleerd artikelbestand, technische productgegevens kunt raadplegen en de prijshistorie kunt inzien.

Daarnaast kunnen wij u een overzicht van uw kortingen ter beschikking stellen in het bekende ICC-formaat. Dit formaat kan direct ingelezen worden in verschillende calculatiepakketten, waardoor netto artikelprijzen direct zichtbaar zijn. 

Wilt u ook graag een ICC-bestand ontvangen, neemt u dan contact met ons op.

PHOENIX CONTACT B.V.

(0316) 59 17 20

Hengelder 56
6902 PA Zevenaar

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten